|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Kara Kedi Lanetli Kediler

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 C.tesi Nis. 02, 2011 7:24 pm | |
| tanırım onu ablasına çekmiş kerata |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Paz Nis. 03, 2011 11:17 am | |
| iyidir iyidir ygs iyidir. ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Salı Nis. 05, 2011 10:29 am | |
| sui kuna 2 ekimde doğum günü kutlama başlığını ben açıcam demiştim unutmuşum kendim utanıyorum U.U |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Salı Nis. 05, 2011 10:50 am | |
| hadi camelot izleyelim ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Çarş. Nis. 06, 2011 2:41 pm | |
| izleriz onu da. kotasız internet var ya önceki mesajlarıma bakıyorum da harbi salakmışım ben hoşgeldin sayfama baktım.rekor bana ait hala yaşasın  (snokun zorlamalarıyla ama olsun olsun) |
|
 | |

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Paz Nis. 17, 2011 12:03 pm | |
| camelot cnbc-e deki diziden bahsediyorsan bana pek güzel gelmedi merlini izledikten sonra artık hiç bir büyülü dizi bana güzel gelmiyor (merlin dahil) edit:09.06.2011 | Spoiler: | | | neredesiniz sınavlarda bitti tatile mi gittiniz |
|
|
 | |

| Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Salı Tem. 19, 2011 2:53 pm | |
| 4 sene önce modem bozuldu bütün yaz internete girmedim 3 sene önce modem yandı bütün yaz internete giremedim 2 sene önce bilgisayar kasası yandı bütün yaz internete giremedim geçen sene tekrar modem yandı bütün yaz giremedim bu yıl paratoner aldım virüs yazılımı aldım modem bozuldu düzelttim sonunda modemi düzelttim ve bu yazın sadece bir kısmı internetsiz geçirdim şimdide |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Ptsi Ağus. 15, 2011 10:19 pm | |
| noooluyo kardeşim bizim forum ne zaman faaliyete geçti tesadüfen aklıma esti bakayım dedim 0_0 ohöönöes 0_0 neyse yapılması planlanan yeni forumda bayağı ilerleme kaydedilmiş ^^ o da bişey
___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |

| Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 C.tesi Kas. 26, 2011 3:33 pm | |
| Diğer foruma girmiyorum ben. Bana ne bana ne. Bu forumu canlandırma çalışmalarında bulunucağım |
|
 | |

| Konu: Geri: AGH Acil Geyik Hattı 3 Perş. Ocak 12, 2012 8:24 pm | |
| Sui kun sana mesaj atmaya çalıştım ama "This or those user(s) do not wish to receive private messages : Uchiha Onibu" ama böyle bir yazı çıktı T.T Neyse buradan yazıyım bende İyidir sen ne yapıyorsun sui kun Doğum günün için kutlama başlığı açıcaktım ama kimse uğramıyordu T.T Cosplaytrden mesaj gelince şaşırdım ne yalan söyliyim  |
|
 | |
|