| | -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması | |
|
|
| En Dağınık Oda | | Kasumi | | 6% | [ 1 ] | | Gama | | 33% | [ 5 ] | | Cihibi usa | | 20% | [ 3 ] | | Mai | | 40% | [ 6 ] |
| | Toplam Oylar : 15 | | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Ptsi Mart 15, 2010 4:44 pm | |
| ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Ptsi Mart 15, 2010 4:58 pm | |
| Oyumu vermiş bulunmaktayımdır. U_U ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
Kara Kedi Lanetli Kediler

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Ptsi Mart 15, 2010 7:49 pm | |
| oylama gizlimi olacak açık mı kapalı ise | Spoiler: | | | ben gama ile mai arasında kaldım mai daha dağınık gözüktüğü için mai |
ayrıca kasuminin odası çok düzenli vede bir ödül almış sanırım 1 resimde gözüküyo |
|
 | |
Gama_Sennin

Rpg: Gamazashi Mesaj Sayısı: 687 Yaş: 20 Nerden: Jigoku'dan *-* İş/Hobiler: Mühendis adayı u_u Favori Animeleri: Full Metal Alchemist Brotherhood - Rurouni Kenshin - Naruto Shippuuden - Death Note Favori Karakterler: Itachi - Light - Archer - Kenshin - Hohenheim - Roy - Jiraiya - Urahara - Masamune - Gennosuke - Teresa - Winry - Okita - Shiki - Undertaker - Muten - Tomoe - Lakap: Gama Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 1602 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Ptsi Mart 15, 2010 8:52 pm | |
| | seras demiş ki: | | Sevdiğiniz Şahsiyeti Oylayın U_U Kendize oy vermeyin xD |
bu ne demek be xD kendime oy verecektim veremedim şimdi >_< xD |
|
 | |
Mai-ChaN Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 646 Yaş: 19 Nerden: soor sosayti İş/Hobiler: biyoloji laboratuvarı Favori Animeleri: Death Note, FMA, Blood+, Hellsing, xxxHolic Favori Karakterler: Urahara-san, Hitsugaya, Byakushi xD, Sunako-chan, L, Integra, Kaname-sama, Idol-sempai, Mustangu Taisaa... Lakap: mai-chan işte U.U Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 1844 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Salı Mart 16, 2010 1:28 am | |
| kasumi de kendini dağınık sanıyomuş  çok pis ezdim ihihiuhu  |
|
 | |
chibi usa Onüçler Tarikatı

Rpg: Chibi Mesaj Sayısı: 313 Nerden: pembe düş dünyasının kapısından Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1584 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Çarş. Mart 17, 2010 9:42 am | |
| kasumi chan cidden düzenli bi kız *-* odası da çok güzel *-* |
|
 | |
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Perş. Mart 18, 2010 8:05 pm | |
| Oyum mai'ye hayatımda bu kadar dağınık bir yer görmedim bi de annem bana dağınıksın derO_O |
|
 | |
Gama_Sennin

Rpg: Gamazashi Mesaj Sayısı: 687 Yaş: 20 Nerden: Jigoku'dan *-* İş/Hobiler: Mühendis adayı u_u Favori Animeleri: Full Metal Alchemist Brotherhood - Rurouni Kenshin - Naruto Shippuuden - Death Note Favori Karakterler: Itachi - Light - Archer - Kenshin - Hohenheim - Roy - Jiraiya - Urahara - Masamune - Gennosuke - Teresa - Winry - Okita - Shiki - Undertaker - Muten - Tomoe - Lakap: Gama Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 1602 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması C.tesi Ekim 30, 2010 10:23 am | |
| Mai ödülün neydi kıl süpürge falan mı? xD |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması C.tesi Ekim 30, 2010 4:47 pm | |
| maininkini göremiyorum şu anda resimler kapalı ama kurba prens naptın sen abi orası belediyenin arka sokağı mı neresi itiraf et Bessam o_____O anneme göstercem bu resimleri, bi daha bana odanı topla demez hatta ellerimden öper hatun xD ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Gama_Sennin

| Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması C.tesi Ekim 30, 2010 9:53 pm | |
| Ahahahah iyi taktik xDD Yok burası benim iç dünyam u_u |
|
 | |
| | -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması | |
|