TaKa

Rpg: Bartuc C. Faust Mesaj Sayısı: 32 Yaş: 19 Nerden: Valley of Luck İş/Hobiler: Professional Student and Bowling player. Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 646 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması C.tesi Ekim 30, 2010 9:57 pm | |
| gama msn'e gel xD pasaklı |
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Paz Ekim 31, 2010 10:24 am | |
| | Gama_Sennin demiş ki: | Ahahahah iyi taktik xDD Yok burası benim iç dünyam u_u |
sadece bu dünyayı içinde yaşaman iyi bişey tabi hep orda kalsın xD___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
Shinosayi Yukari

Rpg: Shinosayi Yukari Mesaj Sayısı: 61 Yaş: 16 Nerden: Nereye.... İş/Hobiler: Basketbol,Masa Tenisi,Yüzme.... Favori Animeleri: Yazılmıycak kadar çok.... Favori Karakterler: Yazılmıycak kadar çok.... Lakap: Shinigami Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 640 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: -Oylayın -En Dağnık Oda Yarışması Ptsi Kas. 01, 2010 1:21 am | |
| |
|