seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | |
Getsu

Mesaj Sayısı: 428 Yaş: 15 Nerden: Heryerden *__* İş/Hobiler: Anime, manga, cosplay, fotoğraf çekmek, photoshop, bilgisayar oyunları vs. vs. vs. *-* Favori Animeleri: Soul Eater, Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Lovely Complex, Rozen Maiden, Vampire Knight/Guilty, ToraDora!, Elfen Lied <3 Favori Karakterler: Death The Kid, Soul Eater, Naruto Uzumaki, Hitsugaya Toushiro, İtachi Uchiha, Ciel Phantomive, Drocell, Urahara Kisuke, Kuchiki Byakuya, Abarai Renji, Kaien Cross, Zero Kiryuu, İchiru Kiryuu, Kaoru-Hikaru Hiitachin, Sasori, Deidara, Kakuzu, Konan *-* Lakap: Getsubara, Shinku, İNEK é_éKöfte xD Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1119 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Kraliçeleri Konu Listesi Salı Ağus. 24, 2010 9:15 am | |
| Bu liste çok iyi olmuş seras-chan *-* İstediğim konuyu daha hızlı bulabileceğim *-* Ellerine sağlık! |
|
SnoK Lanetli Kediler

Rpg: Tilki kız KiTsU~/ GM u_u Mesaj Sayısı: 1716 Yaş: 20 Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: Hepsini yazdım,sığmıyo =___= Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2960 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Kraliçeleri Konu Listesi Salı Ağus. 24, 2010 10:21 am | |
| ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek..
En son seras tarafından Salı Ağus. 24, 2010 12:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Bilgi ^^) |
|
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2879 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Kraliçeleri Konu Listesi Salı Ağus. 24, 2010 1:05 pm | |
| süper olmuş *-* nejin jin'e taşınabilir yalnız ..Kaname de kraliçe değil ama..cosplay kra.. hayır hayır prensleri bölümü mü açsak lol |
|
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Kraliçeleri Konu Listesi Salı Ağus. 24, 2010 1:22 pm | |
| o kadar prens yok ki -_-" ama sanırım açmalıyız cinsiyet ayrımı oluyor xD ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
Mai-ChaN Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 646 Yaş: 19 Nerden: soor sosayti İş/Hobiler: biyoloji laboratuvarı Favori Animeleri: Death Note, FMA, Blood+, Hellsing, xxxHolic Favori Karakterler: Urahara-san, Hitsugaya, Byakushi xD, Sunako-chan, L, Integra, Kaname-sama, Idol-sempai, Mustangu Taisaa... Lakap: mai-chan işte U.U Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 1842 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Kraliçeleri Konu Listesi Salı Ağus. 24, 2010 1:58 pm | |
| cosplay kraliçeleri cosplay idolleri olarak değiştirilebilir ^^ |
|
SnoK Lanetli Kediler

Rpg: Tilki kız KiTsU~/ GM u_u Mesaj Sayısı: 1716 Yaş: 20 Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: Hepsini yazdım,sığmıyo =___= Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2960 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Kraliçeleri Konu Listesi Ptsi Ocak 10, 2011 6:12 pm | |
| mai-chan haklı cosplay idolleri çok mantıklı ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|