|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Selin

Mesaj Sayısı: 33 Yaş: 17 İş/Hobiler: Anime çizim/izleme,Müzik Söyleme/dinleme vss.. Lakap: Selocan Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 667 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Paz Eyl. 12, 2010 4:07 pm | |
| |
|
 | |
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Paz Eyl. 12, 2010 6:23 pm | |
| yaşasın! hadi çizelim!!! o zaman! |
|
 | |
Selin

Mesaj Sayısı: 33 Yaş: 17 İş/Hobiler: Anime çizim/izleme,Müzik Söyleme/dinleme vss.. Lakap: Selocan Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 667 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Cuma Eyl. 24, 2010 9:23 pm | |
| Bemden bşka yokmu çizen karalayan ? x) |
|
 | |
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Paz Eyl. 26, 2010 10:01 pm | |
| gayet güzel olmuşlar selo-chan  her "bir sonraki çizim" de öncekinden daha iyi olmuş. maşallah maşallah  ( tükürelim de kızımıza nazar değmesin-gerçi bu kadar tükürükle hayat boyu nazardan muaf olursun  ) valla selo-chan bu forumda senle benden başka resim yapan kalmadı heralde  çok güzel çizen elemanlar mevcuttu elimizde (isimlerini söylemeyeyim şimdi, mesela SnoK-chan, Nari-kun, Mai-chan, daha da bir sürü kadar vardı -daimi elemanlardan- demeyeyim. ) ben de çizip çizip yarım bırakıyorum başkasına geçiyorum- maymun iştah- ne yaparsın zaten manga tarzı çalışma yapamiyciim uzun süre  çünkü okul ödevleri var, gerçi ben tembel pisliğin tekiyim- onları da yapacağımı sanmıyorum ama sen istersen bazen koyarım onları (rönesans taklitleri falan  ) |
|
 | |
Selin

| Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Ptsi Eyl. 27, 2010 9:13 pm | |
| |
|
 | |
EkpHorA Lanetli Kediler

| Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Perş. Eyl. 30, 2010 9:02 pm | |
| tamam o zaman bir gün karakalemden 85 üzeri not alırsam eklerim onları |
|
 | |
LiBeRtY~

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 18 Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 134 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ Cuma Ocak 13, 2012 9:45 am | |
| Çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim :) |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ÇizimLerim ^^ C.tesi Şub. 11, 2012 1:41 pm | |
| Ben buraya neden daha önce bakmadım ehem eh ehehe şeyy ... Ayrıntılarıyla her şeyi güzel olmuş özellikle saç çizimlerini beğendim. İyi çalışmalar |
|
 | |
|