| | Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* Perş. Eyl. 16, 2010 6:37 pm | |
| evde duruyo hergün takıyorum hevesimi alıyorum oh canıma değsin ki U_U boncuk bulamadım napim ama üzülme bi gün vericem hediyeni bi yere kaçmıyosun ya xD pazar günü bi kaç foto çekeyim de kıskandırayım seni  aa aslında ben şapkayı bitirmiş olsam pazar botanik bahçesine gidiyoken hazır cospürey yapardık yaa ben de cadı olurdum xD gerçi benm için kostüme gerek yok xD ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* Cuma Eyl. 17, 2010 8:24 pm | |
|  SnoKku-chaaann!!!! nice çılgın senelere!!! iyi ki doğdun, yaşasın pasta yemek |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* Cuma Eyl. 17, 2010 8:42 pm | |
| teeşekkürler ekp-chan ^^ zaten pasta yemekten bi hal oldum 2 gündür al hepsi senin olsun ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* Cuma Eyl. 24, 2010 5:14 pm | |
| çooooooookk geç kaldım arkadaşlar.doğum gününü kaçırdığım herkesten önce özür diler sonrada doğum gününü kutlarım bütün pastalar bitmiş,bayatlamış ve bahçede bağlı köpeğe verilmiştir U.U |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

| Konu: Geri: Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* C.tesi Eyl. 25, 2010 12:14 pm | |
| aay canm benm teşekkür ederim,deliye hergün bayram misali ben hergün doğumgünü kutluyorum zaten yedekte pasta var her daim merak etme U_U ayırdım ben sana U_U tabi yemiş de olabilirim ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* Cuma Eyl. 16, 2011 3:15 pm | |
|  iyiki doğdun snok chan. özledim seni be. sırf gel konuşak diye rüşvet veriyorum aman işte pastan |
|
 | |
| | Nice Senelere Snokku-chwaaann!!*-* | |
|