yurei

Mesaj Sayısı: 17 Yaş: 18 Nerden: istanbul İş/Hobiler: uyumak dışında pek yok gibi xD Favori Animeleri: death note , k-on, 07 ghost , trinity blood , bokura ga ita, d.gray man, kaze no stigma, Favori Karakterler: Raito , L, tamaki- senpai , luffy , allen walker Lakap: Raito Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 701 Ruh hali:: 
 | Konu: Anne Rice'ın yeni kitabııııııııııı *__* Çarş. Ekim 13, 2010 1:00 pm | |
| D&R da bir kitap arıyordum o sırada Beden Hırsızı'nı gördüm.. bir baktım Anne Rice yazıyor *__* Anne Rice'ın böyle bi kitabı olduğunu bile bilmiyordum çok sevindim gördüğüm için ve şu an D&R da indrim var 13.99 a satılıyor hemen yarın gidip alıcam x] |
|
Xunlai Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 273 Yaş: 18 Nerden: Zindandan tabikide İş/Hobiler: hobi bende çok iş yok neyese tutsaklık işte Teşekkür Edildi: 18 Puanı:: 1568 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anne Rice'ın yeni kitabııııııııııı *__* Cuma Ekim 15, 2010 5:33 pm | |
| Dördüncü kitabı, Vampir Güncelerinin ^^ Martı'dan çıkımış T.T Zannedersem Anne Rice'un Turkuaz dışındaki kitaplarını Türkçe edinmeyeceim U.U Artık çok geç  Yıllarca yalvardım çevirin diye U.U Artık zor da olsa orjinalini okuyorum U.U Hıh... ___________________________________  Bendeniz U_U Çocuk bahçesinde uçan süpürgemle atçılık oynarkene U__U | Spoiler: | | | Admin oyun parkına gelirkene çektirmiş U_U o da geldi beraber kumdan kale yaptık *-* |
|
|