|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 23, 2010 9:49 am | |
| Pek internete giremediğimi biliyorum, siteylede pek ilgilenemiyorum ama sizde iyice boş vermişsiniz bea <_< her neyse yeni yıla kaç gün kaldığı umrumda değil. bu degiyi yeni yıla yetiştirecek ve çıkartacağım  fakat çok yanlız kaldığımı belirtmek istiyorum. tamam dersleriniz var kabulüm ama ayda bir sayfa yazı yazmak bu kadar zormu  faceye bile bunun binlerce kat fazlası gönderiliyor her gün  azimle bir haftada yirmi sayfaya yakın sayfa tamamladım. derginin içindekileri yapılmış ve yapılacakları yazacağım akşama ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 23, 2010 5:09 pm | |
| Bende yazı var ama hiç konuşamıyoruz ki ne yapayım senin suçun U__________U bir ara face den atarım sana. Sen buluşmalara gelme, o zaman göreceksin asıl >_> ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 23, 2010 5:26 pm | |
| Dergi vrdı di mi bugün vizeden çıktım inan ayın 6 sında final var ama enesin dediği gibi seni göremiyoruz ki konuşmadan olmaz bu işler sen elindeki dökümanları konuları yapılacakları ve yazılmışları yollayacaksın ki yardımcı olalım,oturup tek başıma araştırma yapıp birşeyler yetiştiremem ama elinizdekkilere yardımcı olurum demiştim zaten,elimden geleni de yaparım,sen de biraz yönlendirici ol,mail olarak yolla elindelileri ve ya eksikliklerden bahset bize,kafamıza kak ^^ ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
cupcup

Mesaj Sayısı: 67 Yaş: 18 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: çeşitli şeycikler işte :P Favori Animeleri: Death Note, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh! Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 639 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 23, 2010 6:16 pm | |
| eksik kalan ufak tefek konular varsa ben de yapabilirim alakasız bi yeni üye olarak.. bu haftalar oldukça boşum sınavlar ocakta nasılsa |
|
 | |
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 23, 2010 9:26 pm | |
| Ben çevriyi göndrmiştim yanılmıyosam...Gömdermiştim di mi?BAşka istediğin bir şey varsa yapabilirim yaniU.U |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 23, 2010 10:34 pm | |
| yardım etmek isterim ama hangi konuda yardımcı olacağımı bilmiyorum. verilen görevi elimden geldiğince yapmaya çalışırım. astroloji konusunu düşünün derim  |
|
 | |
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Cuma Ara. 24, 2010 2:15 pm | |
| seras sen listeyi yolla paylaşalım yazalım bir an önce..dediğim gibi ben müze (pera ve shounen jump) ve cosplay partisi (11 aralık ankara) yazılarına talibim şu anda..ama yeniyıla yetiştirmeye kasmayalım kötü olmasın sonra.. |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Cuma Ara. 24, 2010 7:27 pm | |
| öncelikle teşekkür ederim gözlerim yaşardı xD listeyi de sup içine koyuyorum +yapılmışlar ? kararsızlar. Epeyisini hallettim üç günde. Üç gündür sadece sekiz saat uyudum xD Gerçi forumu açamadım o aksadı yarına. Kalanlara yardım ederseniz veya eksikler hakkında bir fikir verirseniz hızlıca onları da tamamlayabilirim. Geri kalanlarının yapılmasına yardımcı olabilirsiniz ^v^ Tabi bağzı eksikleri de tamamlıyacağım oda var önerlier syfasından bir kaç öneriyide ekleyeceğim birazdan | Spoiler: | | |
İçindekiler: Derginin içindekilere dair iki sayfalı resimli bir liste s
Hakkımızda:+ Cosplaytr hakkında, dergi ekibi ile ilgili kısa ve öz açıklama listesi. 2 sf.
Cosplay tanıtım:+ Cosplay hakkında kısa bir tanıtım yazısı. Öz ve sıkıcı olmaması çok önemli cosplay nedir. Ne değildir. İlk faaliyetleri nelerdir vs. 2sf
Yeni yıl cosplayları+ Yeni yıl temalı cosplaylar. Birkaç resim ve birkaç açıklama. Yeni yıl cosplayı yapan birkaç karakterin resimleri ile dolu az yazılı bor görselli eğlenceli bir sayfa
Türkiye’nin Yeni yıl Cosplayları: Yeni yıl için Türk cosplay resimleri. Facebook yarışmasına katılan arkadaşlarımızın resimleri
Yemek Tarifi: + Onigirimi yapımının resimli tarifi.Türk usulu uyarlama xD
Live Action tanıtımı+ Her hangi bir live action tanıtımı
Anime tanıtımı: Her hangi bir anime tanıtımı
Sezon Animeleri Tanıtımı: Yeni yıldaki yeni animelere dair tanıtım
Mangaka Tanıtımı: Her hangi bir mangaka tanıtımı
Manga Tanıtım: Bitter virgin olabilir diye düşünüyorum ancak henüz karar vermedim
Karakter Tanıtımı:+ Bir animeye ait bir karakterin ayrıntılı bir tanıtımı. Haruhi Suzumiya
Japon Tapınakları.+ Bu bölüme özel bir bölüm ayrılmış ve japon kültüründen ayrı olarak tutulmuştur. Japon tapınaklarının sayıca çok fazla olması, kendilerine ait akustik bir hava taşımaları sebebiyle.
Origami+ Her ay bir origami çalışmasının yapımı.
Fotoğrafçı söyleşi:+ Yabancı bir fotoğğrafçı ile söyleşi.Tommy Quin ile söyleşi
Makyaj sanatı :+ Makyaj hakkında ip uçları. Bir kuafor makyözü ile röportaj-Miku makyajının yapımı-
Cosplay dersleri:+ Cosplay duruşları ile ilgili dersler. Hangi pozisyonda nasıl güzel olur vs.
Çizim Dersleri:+ Anime çizmek için hazırlanmış dersler
Japonca Dersleri:+ Japonca ders eğitimi
Ünlü bir cosplayer tanıtımı:+ Bu ayın ünlüsü sakurai hinoki/kipi
Kostüm tanıtımı:+ Kostüm tanıtımı
El işi:+ El işi ile bir şey yapma dersi.Lolita bileklik yapımı
Japon Modası:+ Bu ay sailor Lolita modası ve son kıyafetyler
Japon Kültrü:+ Japon kültüründen seçme bir konu Yabancı cosplayer söyleşi: + Yabancı bir cospalyer ile söyleşi
Yerli cosplayer söyleşi: Yerli bir cosplayer ile söyleşi
Test+ Hangi mikusun?
Şarkı çevri Love of var çevrisi
En yeni cosplaylar:+ İkibin on yılının son cosplayları
Sinema:? Uzakdoğu filimleri hakkında bir tanıtım hazırlamak iyi olur diye düşünüyorum
Oyun:+ Tenchu tanıtımı
Japon Tarihi: + Japon tarihi hakkında bir yazı
CosCure Cure cure tanıtımı-krin bu konuda yardımcı olur diye düşünüyorum bir cure üyesi olarak. - Cureye üye olmayı yada neişe yaradığını kimse bilmediğinden bu konuda bir yada iki sayfalık küçük bir tanıtım yazısı planlıyorum. Ne işe yarar nasıl üye olunur vs.
Chbi usanın yazısı:+ Japon yazı aletleri
|
___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
cupcup

Mesaj Sayısı: 67 Yaş: 18 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: çeşitli şeycikler işte :P Favori Animeleri: Death Note, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh! Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 639 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Cuma Ara. 24, 2010 7:51 pm | |
| mangaka tanıtmını yapacak biri yoksa halledebilirim |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Cuma Ara. 24, 2010 8:18 pm | |
| Mangakayı ben kapacaktım ya >.< neyse ben de manga tanıtımını alıyorum~~ amma da çok içerik varmış maşallah O_O ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
|