seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Ptsi Ara. 27, 2010 4:22 pm | |
| | KirinKirin demiş ki: | curecos yazısnı hallediyorum en kısa zamanda aslıdna her ay başka bi cosplay sitesini inceleyebiliriz.. ^^ bu arada 2 cosplayer iyi bence ama biri bayan biri erkek olsa..gerçi çok erkek yok T^T neyse..
yerli cosplayer kim olucak ki..aklımda bikaç kişi var benim *-* *heyecanlanmak* ben yaparım ki o söyleşiyi..ben yine türkiyedeki etkinlikler için sayfa istiycem ama T^T
peki şey minik bi yerde yarım sayfada falan cosplay grubu da inceleyelim mii~ |
zaten her ay bir cosplay sitesini inceleyeceğiz, deviatnart felan cosplayerlerden birinin erkek olması fikrinide tutum editliyorum hemen. yerli copslyer işini sana atalım ozaman ancak çabuk olmalısın en geç 31 aralığa kadar teslim edilmeli, ben birde onları sayfa haline getireceğim . etkinlik sayfasını yazmamışmıyım, zaten bir kaç küçük şey daha var onlarda süpriz olur artık xD
DreamsHive: sen o şarkı çevrisini bana tekrar gönderirsen sevinirim ^^ ve merak etmeyin bir dahaki ay daha çok iş veereceğim hepinize xD
cupcup: kabul ediyorum U_U gayretin içinde ayrıcana teşekkürler xD
___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Salı Ara. 28, 2010 11:08 pm | |
| eneee durun yerliyi bana yıkmayın ben maith ya da seishin ile yapalım diycektim sadece de maith kayıp T^T |
|
cupcup

Mesaj Sayısı: 67 Yaş: 18 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: çeşitli şeycikler işte :P Favori Animeleri: Death Note, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh! Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 639 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Perş. Ara. 30, 2010 7:46 pm | |
| hangi manga tanıtıldı??? onun mangakasını tanıtayım birbirini tamamlar böylece ;) anime tanıtımını yazdım, ama nasıl ulaştıracağımı bilemedim, o yüzden konu açıp oraya koydum |
|
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! C.tesi Ocak 15, 2011 1:18 am | |
| ben seras a kim olduğunu unuttum,(bunun için özür dilerim, sen o benim dersin artık) , bir üyenin SHODO ile ilgili yazısını editleyip göndermiştim.manga-ka olarak da manganın babası olması nedeniyle tam da ilk dergi için çok uygun bir seçim olurdu, osamu tezuka-sama hakkında iyi bir yazı göndermiştim. ama herhalde dikkate alınmadı ya da ulaşmadı. neyse... kolay gelsin arkadaşlar. dileğim artık derginin eksiksiz şekilde çıkması. |
|
sensee

Mesaj Sayısı: 49 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: öğretmen Favori Animeleri: hepsi hepsi ^^ Favori Karakterler: şimdi aklıma watanuki geldi ^^ Lakap: nil'oca, hoca, sensei, zenzee vs. Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 892 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lütfen okuyun ! Paz Mayıs 15, 2011 10:26 pm | |
| Nooldu dergi arkadaşlar!? o.o |
|