Hunter

| Konu: AnimeOu Dergi Ptsi Ocak 03, 2011 12:46 am | |
| Biliyorum, çoğu anime-manga sever okumaktan ziyade izlemeyi tercih eder. Ancak okunacak metin anime-manga ile ilgili olunca çoğu anime-manga severin bu fikrinin değişeceğini hatta çoğu kişinin zevkle okuyacağını düşünüyorum. Böyle bir kaynak olan dergimizin de daha fazla okura ulaşması için bildiğim ve gördüğüm çoğu anime-manga sitesine duyuru başlığı açmaya karar verdim. Açık konuşmak gerekirse derginin download oranından ve okur sayısından da hiç memnun değilim. 10.000 lerce anime izleyicisinin olduğunu bildiğim bu camiada derginin okunma oranının da çok daha fazla olabileceğini düşünüyorum ve duyuru kapsamımızı bu güne kadar sadece animeou dahilinde tuttuğumuz için de çoğu kişinin okuyamadığına inanıyorum. Ayrıca çok emek sarf eden ekibimin de uğraşlarının daha fazla kişiye ulaşması için bu duyuruları gerekli gördüm. Dergi ile ilgili duyuru ve gelişmeleri ve yeni sayıları artık bu başlık altından takip edebilirsiniz. Ayrıca tüm sorun, öneri ve görüşlerinizi de buraya ya da direk animeou forumuna yazabilirsiniz; http://www.animeou.net/animeou-dergi-f93/ Daha fazla başınızı şişirmeyeyim, hepinize iyi okumalar... 3.Sayı| Alıntı: | Bayramda vereyim şu sayıyı diye baya çatlattım bi tarafı, gece 4 lere kadar mesai yaptım =D EMY de beni lafa tutuyor, daha da geciktirip uykumdan çalıyor utanmaz =D Yazılması gereken çoğu şeyi editör yazısında yazmış olmam lazım zaten, orada bahsetmediğim ama farklı bir uygulama olarak bu sayıda sadece enstrümental olan bazı parçaları da denemeye sunduk. Beğenip beğenmemenize göre bu uygulamaya devam edebiliriz...
Ha bir de geçen sayının download ve okunma miktarlarından pek memnun kalmadım. Bence çok daha fazla kişi okuyabilirmiş gibi geliyor, bu yüzden yakın zamanda diğer anime sitelerinde fln da derginin duyurusunu asabilirim, böyle bir düşüncem var. Sitesinde duyuru verilmesini isteyen arkadaşlar bna pm atabilir.
Neyse daha başka söylencek bişey varsa bile hatırlamıyorum o yüzden kısa keselim, zaten uykusuzluktan harf hataları fln yapıp duruyorum opera denetimi olmasa kimse yazıyı okuyamayacak =D Hepinize iyi okumalar... |
3. Sayı Download: hotfile.com hotfile.comkasim.exe.html 3. Sayı Müzikler Download: hotfile.com hotfile.com3._Dergi_Mzikler.rar.html Not: Bunun içindeki Chance full değil, Full versiyonunu indirmek için; hotfile.com hotfile.com01_chAngE_1.mp3.html
2.Sayı
1.Sayı
|
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AnimeOu Dergi Ptsi Ocak 03, 2011 5:50 pm | |
| aauuw teşekkürler, dergiyi takipteydim zaten ( 3. sayıyı indirdim diye hatırlıyorum amaa....  ) kapakta samurai champloo iyi seçim *_* ilk sayıdan bu yana daha bi ilerleme var,geri kalan eksikliklerin de zamanla dolacağına inanıyorum,başarılar ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
Hunter

| Konu: Geri: AnimeOu Dergi Perş. Ocak 06, 2011 12:37 am | |
| teşekkürler, beğenmene sevindim ;) |
|
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: AnimeOu Dergi Cuma Mart 11, 2011 2:46 pm | |
| başlığın açılmasında aradan 2 ay geçmiş  yinede bikaç şey yazıyım kapak çok güzel olmuş. dergilerle ilgi mesela cnbce dergiyi alıp okurum cnbce izliyiciliğimden(artık ilgimi çekmiyor cnbce ama ). türkiyede anime izleyicisinin artık küçümsenmeyecek rakamlara ulaştığını sanıyorum.liseden beri anime izliyorum(çocukken izlediklerimi saymıyorum)liseden arkadaşlarımın bazıları üniversiteye geçtiklerinde anca anime izlemeye başladılar. anime dergisinin türkiyedeki anime hayranlığını resmileştirdiğini düşünüyorum. bizimde cosplay dergimiz var ama adminlerimiz uyuyor  imesh denen şey pek iyi değil diyorlar. yüklemeye çalıştım hata verdi |
|