Bianca.

Rpg: Leípei Kimaren Mesaj Sayısı: 31 Yaş: 15 Favori Animeleri: Kuroshitsuji Favori Karakterler: Ciel, Alois, Milly Ashford, Masaomi Kida, Kousaka Kirino, Hirasawa Yui, Akiyama Mio, Tainaka Ritsu, Yamanaka Sawako Lakap: Bia, Nunu, Nur, Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 536 Ruh hali:: 
 | Konu: Masaomi & Saki Salı Ocak 11, 2011 4:47 pm | |
| Animenin kafamı duvarlara vurma isteği uyandıran sonu sebebiyle tatlarına varamadığım ama Kida mutlusa mutluyum, Saki de güzel kız dediğim çift. Seviyorum ama daha güzel sevebilirdim... O son olmasa.... |
|
Getsu

Mesaj Sayısı: 428 Yaş: 15 Nerden: Heryerden *__* İş/Hobiler: Anime, manga, cosplay, fotoğraf çekmek, photoshop, bilgisayar oyunları vs. vs. vs. *-* Favori Animeleri: Soul Eater, Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Lovely Complex, Rozen Maiden, Vampire Knight/Guilty, ToraDora!, Elfen Lied <3 Favori Karakterler: Death The Kid, Soul Eater, Naruto Uzumaki, Hitsugaya Toushiro, İtachi Uchiha, Ciel Phantomive, Drocell, Urahara Kisuke, Kuchiki Byakuya, Abarai Renji, Kaien Cross, Zero Kiryuu, İchiru Kiryuu, Kaoru-Hikaru Hiitachin, Sasori, Deidara, Kakuzu, Konan *-* Lakap: Getsubara, Shinku, İNEK é_éKöfte xD Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1121 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Masaomi & Saki Salı Ocak 11, 2011 10:33 pm | |
| Omaygat *-* İlk iki resim accayip tatlı *-* Animeyi merak ettim! |
|
Bianca.

Rpg: Leípei Kimaren Mesaj Sayısı: 31 Yaş: 15 Favori Animeleri: Kuroshitsuji Favori Karakterler: Ciel, Alois, Milly Ashford, Masaomi Kida, Kousaka Kirino, Hirasawa Yui, Akiyama Mio, Tainaka Ritsu, Yamanaka Sawako Lakap: Bia, Nunu, Nur, Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Masaomi & Saki Salı Ocak 11, 2011 10:51 pm | |
| Animenin adını yazmayı unutmuşum Durarara!!'dan. |
|