<Türkiyenin Cosplay Portalı> |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Yume-chan

Mesaj Sayısı: 26 Yaş: 20 Nerden: yurtdisi İş/Hobiler: resim,dikis, Japon müsik dinlemek ve Cosplay yapmak Favori Animeleri: Air,Jigoku Shoujo,Sailor Moon,Inuyasha,Digimon,Detektiv Conan,Ouran High School Host Club,Ranma1/2,Naruto Favori Karakterler: Enma Ai, Chibiusa & Sailor Saturn, Shinichi Kudo/Conan Edogawa & Ai Haibara/Sherry, Ukyo Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 478 Ruh hali:: 
 | Konu: Arina Tanemura Salı Mart 08, 2011 8:54 pm | |
| Arina Tanemura , 12. Mart 1978 Japonyada dogmus, en cok tanilan mangakar ünlülerden birisidir  Kamikaze Kaito Jeanne" Manga ile Anime seriesi len ünlü olmayi basardi  ve baska ünlü Anime ve Manga seriesi cikan "Fullmoon wo Sagashite"  baska cikardi ve en cok tanilmis Manga lari: Time Stranger Kyoko (Manga)  Shinshi Doumei Cross (Manga)  ve yeni Manga olarak cikan " Sakura hime kaden" (Manga) 
En son Yume-chan tarafından Salı Mart 08, 2011 9:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|  | | cupcup

Mesaj Sayısı: 67 Yaş: 18 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: çeşitli şeycikler işte :P Favori Animeleri: Death Note, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh! Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 639 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Arina Tanemura Salı Mart 08, 2011 9:34 pm | |
| März'in türkçesi mart :)) Kamikaze Kaito Jeanne'ı küçükken izlemiştim, çok güzeldi ve şirindi |
|  | | Yume-chan

Mesaj Sayısı: 26 Yaş: 20 Nerden: yurtdisi İş/Hobiler: resim,dikis, Japon müsik dinlemek ve Cosplay yapmak Favori Animeleri: Air,Jigoku Shoujo,Sailor Moon,Inuyasha,Digimon,Detektiv Conan,Ouran High School Host Club,Ranma1/2,Naruto Favori Karakterler: Enma Ai, Chibiusa & Sailor Saturn, Shinichi Kudo/Conan Edogawa & Ai Haibara/Sherry, Ukyo Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 478 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Arina Tanemura Salı Mart 08, 2011 9:51 pm | |
| Ay. Dikat etmedim.  arigato. hemem düseltim =) evet bence de. Genelde her jeni cikardigi anime yada manga karakterleri hep ayni sanki. Ama yine de cisimi/resimi degisik ve güzel  en sevdigin karakter hangisi ? |
|  | | cupcup

Mesaj Sayısı: 67 Yaş: 18 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: çeşitli şeycikler işte :P Favori Animeleri: Death Note, Fullmetal Alchemist, Yu-Gi-Oh! Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 639 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Arina Tanemura Çarş. Mart 09, 2011 7:23 pm | |
| isimlerini hatırlamıyorum ama en çok o küçük perileri severdim ben  |
|  | | Yume-chan

| Konu: Geri: Arina Tanemura Çarş. Mart 09, 2011 7:44 pm | |
| o gesil sacli " Fin Fish" di. kara mor sacli olan erkek perinin adi aklimda degil  |
|  | | |
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|