chibi usa Onüçler Tarikatı

Rpg: Chibi Mesaj Sayısı: 313 Nerden: pembe düş dünyasının kapısından Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1584 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ayeshadow / kısaca anime-manga,çizim sayfam Ptsi Ocak 11, 2010 11:42 am | |
| çok izlemek istiyorum FAİRY TAİLi ama indiremem internetim kotalı benim T_____T |
|
LordCha

Mesaj Sayısı: 94 Yaş: 21 Nerden: izmit/yuvam akarca Favori Animeleri: Bleach, Shaman King, Naruto, Death Note, Code Geass, Fate Stay Night, Negima Favori Karakterler: Hollow Ichigo, Anna, Saber Altar, Sbaer Lily Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1341
 | Konu: Geri: ayeshadow / kısaca anime-manga,çizim sayfam Ptsi Ocak 11, 2010 1:43 pm | |
| |
|
LordCha

Mesaj Sayısı: 94 Yaş: 21 Nerden: izmit/yuvam akarca Favori Animeleri: Bleach, Shaman King, Naruto, Death Note, Code Geass, Fate Stay Night, Negima Favori Karakterler: Hollow Ichigo, Anna, Saber Altar, Sbaer Lily Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1341
 | Konu: Geri: ayeshadow / kısaca anime-manga,çizim sayfam Perş. Ocak 14, 2010 5:41 pm | |
| Fate Stay Night anime ve manga türkçe bölümleri ve en sonda yeni sinema filmi olan unlimited blade work'Ün tanıtım filminin linkleri yüklenmiştir. |
|
rei-chan minik fare

Rpg: rei sumomokia Mesaj Sayısı: 222 Yaş: 21 Nerden: Yeşil çay yapraklarnın arasından İş/Hobiler: Çay,anime,gene çay Lakap: Cayişen XD Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1529 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ayeshadow / kısaca anime-manga,çizim sayfam Çarş. Ocak 20, 2010 6:48 pm | |
|  fate stayın fragmnan bölümleri yüklenmiş *-* hemen gidip bi bakayımmmm  |
|
LordCha

| Konu: Geri: ayeshadow / kısaca anime-manga,çizim sayfam Cuma Ara. 10, 2010 8:41 am | |
| Yazarı olduğum kitap dergisinin 2.sayısı çıkmıştır. +yeni anime seriler eklenmiştir +yeni manga seriler eklenmiştir +wii/gamecube oynları ve bilgisayarda çalıştırma programı yüklenmiştir |
|