|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Anime grubu Çarş. Ara. 17, 2008 12:36 am | |
| İlk Kısa metrajlı Türk animesi için Kolları sıvayalım. Elbete kolay olmiyacak.Kimse kimsenin çizim tekniklerini tanımıyor,bilmiyor.Çoğumuz anime çizmekten bile bi haberiz. Ancak bu konu da herkesin yardımına ihtiyacımız var. Photoshop uzmanlarının Çizerlerin Seslendirenlerin Senaristlerin Altyazı şeflerinin(ingilizce alt yazılı olmasını diliyoruz dikkat çekmesi açısından)
Bu gereksinimlerden sonra en büyük iş çizerlere düşüyor. Bir çok aksaklığımız var örneğin el uyuşmazlığı gibi.Ama şunuda unutmayın kise önünüze bir atölye koyup alın çizin demicek.Ancak bu zorlukların üstesinden gelebilirsek birşeyler başarabiliriz.
Neyse lafı fazla uzatmıyayım.Kadromuzu toplamaya başlayalım.Kodroda yer almak isteyenler mesaj bölümüne yazabilir.Bu arada İlk animemizde kendimizi kanıtlaya bilirsek jopanyadan malzeme getirteceğim :) iyi şanslar ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U |
|
 | |
Xunlai Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 273 Yaş: 18 Nerden: Zindandan tabikide İş/Hobiler: hobi bende çok iş yok neyese tutsaklık işte Teşekkür Edildi: 18 Puanı:: 1568 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Çarş. Ara. 17, 2008 3:40 pm | |
| Admiiiiiiiiin cici admin  iyi admin şey öhm  şey acaba bende senaristlerden biri olabilirmiyim :kabadayı: bu arada seni kutluyorum. Büyük emelleri olan bir insansın  ___________________________________  Bendeniz U_U Çocuk bahçesinde uçan süpürgemle atçılık oynarkene U__U | Spoiler: | | | Admin oyun parkına gelirkene çektirmiş U_U o da geldi beraber kumdan kale yaptık *-* |
|
|
 | |
KumoAme Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 410 Yaş: 16 Lakap: Naruto-kun Teşekkür Edildi: 15 Puanı:: 1676 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Çarş. Ara. 17, 2008 3:45 pm | |
| Çizerlik konusunda yardım edip edemeyeceğime henüz karar vermedim.Daha doğrusu birden kendime olan güvenim uçtuu gittii Ancak seneryo konusunda yardım ederim.Daha doğrusu admin abiye açıklamıştım.Bugün akşamda wordde güzelce yazıp buraya koyarım. Ayrıca ayak işlerini yaparım (Malum en küçüğünüz benim!  ) Ayrıca çevrem geniş, yani bi güzelde reklam yaparım. Seslendirme dışındakiler için olabildiğince yardımcı olurum.  (Ah sesim güzel olsaydı japonca şarkı bile kaydederdim anime için!  ) |
|
 | |
*hizashi*

Mesaj Sayısı: 12 Lakap: Hiza,hizuğ Teşekkür Edildi: 0 Puanı:: 1277 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Çarş. Ara. 17, 2008 4:54 pm | |
| Valla ben ps hariç ne isterseniz yaparım hiç sorun değil  Görevi siz verin benim için fark etmez maksat faydalı olmak  |
|
 | |
MisaMisa

Mesaj Sayısı: 41 Yaş: 21 Nerden: Çin İş/Hobiler: Cosplay Favori Animeleri: SailorMoon Lakap: Misa-chan Teşekkür Edildi: 0 Puanı:: 1283
 | Konu: Geri: Anime grubu Perş. Ara. 18, 2008 5:01 pm | |
| Seslendirenlerden olabilirim  |
|
 | |
Biohazard

Mesaj Sayısı: 6 Yaş: 21 Lakap: Bio-sensei o_o Teşekkür Edildi: 0 Puanı:: 1252 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Perş. Ara. 18, 2008 8:21 pm | |
| Ben, "ne iş olsa yaparım abi" cilerdenimdir. xD Elimden her iş gelir  Ps, Çizim, Animasyon falan... Ayrıca övmek gibi olmasın ama süper aksiyon senaristliği yaparım  |
|
 | |
Chaitaymin Onüçler Tarikatı

Rpg: Pukky JiaLin Mesaj Sayısı: 833 Yaş: 16 Teşekkür Edildi: 12 Puanı:: 2075 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Ptsi Mart 16, 2009 3:12 pm | |
| haha bu süper Benim hayalgücüm geniştir senaristlerden biri olabilirim... çizimlerim iyi değildir ama karakterlerin minik taslaklarını yapabilirim siz düzeltmeler yaparsınız Seslendirmeyide çoooooooook isterim... sesim minik bi çocuk gibidir o tarz bi rol olursa seve seve... |
|
 | |

Rpg: Pukky JiaLin Mesaj Sayısı: 833 Yaş: 16 Teşekkür Edildi: 12 Puanı:: 2075 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Cuma Mart 20, 2009 1:41 pm | |
| Aklım aptalca bir fikir geldi ama yinede size sunmak istiyorum. Bu anime bu siteyi içerse? yani bu siteyi bir okul gib i falan gösteririz üyelerde öğrenciler gibiynnn... Ne dersiniz? ama dediğim gibi bu aptalca anlık aklıma gelmiş birşey... |
|
 | |
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Anime grubu Cuma Mart 20, 2009 3:46 pm | |
| neden olmasın ama ben müdür olmam elbete bu fikirler yaza tartışmaya açılacak olada bilir yani ama gene söyliyorum ben müdür olmam müdürler kel olur  ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U |
|
 | |

| Konu: Geri: Anime grubu Cuma Mart 20, 2009 4:40 pm | |
| xD ... Aslında ben seni şöyle düşünmüştüm.... Manyak sınıf başkanı gibi bişi... Burası bir okul Okulda 4 grup var Bizde bu dört grubun en kötüsündeniz... Eskiden bu grup gayet yetenekli kişileri içinde barındırırmış ama daha sonra ucubeler ve umutsuz vaka larla grup unutulmuş... Bizde grubumuzu ayağa kaldırmaya çalışıcaz yani: "Takımın için elinden gelenin en iyisini yap!" yada "Yenilmekten kaçamayacağız öyleyse şu iyi biraz eğlenceli hale getirelim!" gibi bişi :/ sende grubumuzun başı gibi bişi olcan  nasıl? |
|
 | |
|