| | Haruhi Suzumiya Fan Grubu | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Cuma Mayıs 29, 2009 1:19 pm | |
|  Amaçları İçin herşeyi Yapan Mükkemmel kişilik. Hem bencil hem arkadaş canlısı Mükkemmmel bir kızz iştee daha ne olsunn Öhöömm fan grubumuzzzz şimcikk katılımlar belli olsunn cosplay daa yaparızz Kurucu: Seras Üyeler: Kumo ame Minako Kaname sama Rei Chan Kabia Fan Art: Seras ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3
En son seras tarafından Paz Haz. 28, 2009 9:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
KumoAme Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 410 Yaş: 16 Lakap: Naruto-kun Teşekkür Edildi: 15 Puanı:: 1676 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu C.tesi Mayıs 30, 2009 10:54 pm | |
| Ben istiyorummm.Suzumiya olurum beenn |
|
 | |
minako Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 198 Nerden: Artık konyaya taşındım Favori Animeleri: Shugo chara Favori Karakterler: Amu,ikuto Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 1506
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Paz Mayıs 31, 2009 6:32 pm | |
| bendee bendeee ^^ amaa benden suzimiyaaa olmazzz ben siyah saçlıyımm ben napçamm  |
|
 | |
kaname sama

Mesaj Sayısı: 180 Yaş: 18 Nerden: eskişehir İş/Hobiler: anime,cosplay,kaname sama Favori Animeleri: Vampire Knight Favori Karakterler: Kaname sama Lakap: O da neymiş O-o Teşekkür Edildi: 0 Puanı:: 1507 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Perş. Haz. 04, 2009 6:52 am | |
|  benideee alınn amaaa böyle toplaştıkk napçazz ki ? |
|
 | |
rei-chan minik fare

Rpg: rei sumomokia Mesaj Sayısı: 222 Yaş: 21 Nerden: Yeşil çay yapraklarnın arasından İş/Hobiler: Çay,anime,gene çay Lakap: Cayişen XD Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1529 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Ptsi Haz. 08, 2009 6:57 pm | |
| Haruuhii  yaşasınn haruhiiii bende bendee |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Çarş. Haz. 10, 2009 4:12 pm | |
| Cosplay Çalışmaları yapıcazzz siz göürn daha nerler yapıcazzz adminnn duyuyorsunn değilmiii ilk bizim bölümü bittirrrrr  ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Çarş. Haz. 17, 2009 12:32 pm | |
| Bitmek üzere baskı yapmaa aam çok zorr biliyormusunn  ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U |
|
 | |
kokumu Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 122 Yaş: 21 Nerden: Rüyalarımdan İş/Hobiler: cosplay Favori Animeleri: Elfen lied Favori Karakterler: Lucy,Nyuu Lakap: Sakız Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1315 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Paz Haz. 28, 2009 3:07 pm | |
| Benidee alın benidee haruhi fanıyım bendee adminn sende tembellik yapma ama  ban yicem az kaldı İlk olarak bir fan art çalışmalsı yapalımm herkes haruhi resimlerini çizip koysun ne dersinizz  |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

| Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Paz Haz. 28, 2009 4:37 pm | |
| Muhteşem bir fikirr kalemler ele hadi bakalım millet haruhi çizelim  ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
KumoSakuma Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 233 Nerden: Konoha Lakap: Sakuma Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 1332
 | Konu: Geri: Haruhi Suzumiya Fan Grubu Paz Haz. 28, 2009 7:15 pm | |
| ben sadece bi bölümünü izledim ama ben de çizebilirmiyim  |
|
 | |
| | Haruhi Suzumiya Fan Grubu | |
|