DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Son Harften Anime Bulmak C.tesi Ağus. 14, 2010 10:05 am | |
| |
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Son Harften Anime Bulmak C.tesi Ağus. 14, 2010 10:34 am | |
| sumomomo momomo (ne komikti ya  ) ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
Getsu

Mesaj Sayısı: 428 Yaş: 15 Nerden: Heryerden *__* İş/Hobiler: Anime, manga, cosplay, fotoğraf çekmek, photoshop, bilgisayar oyunları vs. vs. vs. *-* Favori Animeleri: Soul Eater, Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Lovely Complex, Rozen Maiden, Vampire Knight/Guilty, ToraDora!, Elfen Lied <3 Favori Karakterler: Death The Kid, Soul Eater, Naruto Uzumaki, Hitsugaya Toushiro, İtachi Uchiha, Ciel Phantomive, Drocell, Urahara Kisuke, Kuchiki Byakuya, Abarai Renji, Kaien Cross, Zero Kiryuu, İchiru Kiryuu, Kaoru-Hikaru Hiitachin, Sasori, Deidara, Kakuzu, Konan *-* Lakap: Getsubara, Shinku, İNEK é_éKöfte xD Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1121 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Son Harften Anime Bulmak Paz Ağus. 15, 2010 12:02 pm | |
| |
|
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Son Harften Anime Bulmak Paz Eyl. 19, 2010 3:43 pm | |
| |
|
Selin

Mesaj Sayısı: 33 Yaş: 17 İş/Hobiler: Anime çizim/izleme,Müzik Söyleme/dinleme vss.. Lakap: Selocan Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 667 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Son Harften Anime Bulmak Paz Eyl. 19, 2010 7:04 pm | |
| |
|
H.O.T.D

Mesaj Sayısı: 19 Yaş: 15 Nerden: BursaSpor İş/Hobiler: Anime İzlemek Favori Animeleri: Vampire Knight Solair Moon High School Of Dead Death Note Lovely Complex... Favori Karakterler: Yuuki Cross Zero Kiryuu Kaname Kuran Aidou Senpai Rei Miyamoto L Lakap: Ecö, Katy Perry Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 322 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Son Harften Anime Bulmak C.tesi Tem. 30, 2011 8:24 pm | |
| |
|