|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Mangaka seçimleri Cuma Haz. 12, 2009 8:01 am | |
| Yayın evi ile anlaşma çalışmalarından sonra yavaş yavaş hareketlenip çizerlerimizi de seçelim. Aday olmak isteyen çizerler bu başlığın altına bir resmi ile adını soyadını koyacak.Seçilen çizerleri mangaka olarak kitabın arka listesinde yayınlayacağız. Hadi hayırlısı ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U
En son Duvar dibi tarafından C.tesi Haz. 13, 2009 8:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Mangaka seçimleri C.tesi Haz. 13, 2009 8:55 am | |
| rem=? ne olduğunu açıklarsan belki becerpte koyabilim tabii bende versaaaaa |
|
 | |
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Mangaka seçimleri C.tesi Haz. 13, 2009 8:59 am | |
| resmi olacaktıı admin yanlışş yazmışş O-o adminebak gidip bir imla klavuzu satın alayım  ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U |
|
 | |

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Mangaka seçimleri C.tesi Haz. 13, 2009 9:01 am | |
| şimdi aklıma geldi admin-dono hani sen bana resim koymayı üğretecektin?bir de hangi tür resimler bir de benim çizdiklerim pek birbirine benzemezzzz |
|
 | |

| Konu: Geri: Mangaka seçimleri Paz Haz. 14, 2009 9:40 am | |
| admin-donoo nerelerdesinn??? |
|
 | |
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Mangaka seçimleri Cuma Tem. 03, 2009 9:09 am | |
|
En son EkpHorA tarafından Paz Kas. 20, 2011 6:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Mangaka seçimleri Ptsi Tem. 06, 2009 2:46 pm | |
| hey tarayıcım tamire gitti bir kaç güne gelir inş ya başka mangaka yok mu? siz de gönderin de başlayalım şu işe. ya da senaryo... niye kimse ilgilenmiyo anlamıyorum ki  |
|
 | |

| Konu: Geri: Mangaka seçimleri Cuma Tem. 10, 2009 11:53 am | |
| ben ilgileniyorumm ama bu çizimlerin kasrşısında benimkiler biraz kötü olur bi de ben çok yeniyin çizimde rezil olmak istemiyorum ama madem öle yakında taratıp koyacam burayaa mai-chan,ekphora ve kasumi-chan işnirliğiyle yapacaz artık bişeler  |
|
 | |
LordCha

Mesaj Sayısı: 94 Yaş: 21 Nerden: izmit/yuvam akarca Favori Animeleri: Bleach, Shaman King, Naruto, Death Note, Code Geass, Fate Stay Night, Negima Favori Karakterler: Hollow Ichigo, Anna, Saber Altar, Sbaer Lily Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1341
 | Konu: Geri: Mangaka seçimleri Paz Nis. 11, 2010 3:07 pm | |
| Konuyla bende ilgieniyorum ve çalışmalarım var açıkcası. :) |
|
 | |
|