|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Paz Ekim 11, 2009 5:19 pm | |
|  yapılır mı bu bana... cırmalarım bak seni  ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Xunlai Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 273 Yaş: 18 Nerden: Zindandan tabikide İş/Hobiler: hobi bende çok iş yok neyese tutsaklık işte Teşekkür Edildi: 18 Puanı:: 1568 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Paz Ekim 11, 2009 8:02 pm | |
| Mis gibi en lanetlisinden kedi olmak varkene neden  neden bu kadar ihanett  ___________________________________  Bendeniz U_U Çocuk bahçesinde uçan süpürgemle atçılık oynarkene U__U | Spoiler: | | | Admin oyun parkına gelirkene çektirmiş U_U o da geldi beraber kumdan kale yaptık *-* |
|
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Paz Ekim 11, 2009 8:37 pm | |
| Bence benim önderliğimde toplanın bu kedilere ihanet edelim. Grubun adıda Anti-Pisi Cemiyeti olsun.  ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
Kara Kedi Lanetli Kediler

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Ptsi Ekim 12, 2009 4:04 pm | |
| yo ben anti ye karşı değilim ama anti pisiye karşıyım anti tavşanlar falan olursa varım |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Ptsi Ekim 12, 2009 4:16 pm | |
| kediler çıldırdı  ben en eski kedilerden biri olaraktan U_U ozaman kuğuyduk gerçi neyse :P diyorum ki planlarınızı bari hain kedilerin sayfasında yapmayın ayıptır sayın başkanım kıriz geçirecek.Sonra lanetlicek hepinizi admine bakın zamanında bize bir ekmek bile vermemişti üç aydır başı dertten kurtulmuyor ha sıyrıldım ha sıyrılcam bir normal hayatına dönemedi xunlainin gücü korkutucudur diyorum efenim dikkatli olun  admin gibi olursunuz sonra  ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
Toolga.

Rpg: Jean Toruga Mesaj Sayısı: 130 Yaş: 24 Nerden: İzmir İş/Hobiler: Çoook fazla. Favori Animeleri: Çooook çok fazla. Favori Karakterler: E bu daha çok fazla! Lakap: Progresif Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 1105 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Ptsi Ekim 12, 2009 5:06 pm | |
| Yahu hep katlayım, katılayım diyorum, ama adına bir türlü ısınamadım. Daha karanlık bir şeyler yok mu?  |
|
 | |

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Ptsi Ekim 12, 2009 6:34 pm | |
| sana grupları anlatayım kara kediler = lanetli kediler tavşanlar =13ler tarikatı fareler=sevimli fareler penguenler=resmi çatlaklar bi moderatörler var bide tapılacak insanlar ama onlara malesef giremiyoz :( hatırladığım kadarıyla biz kara kedilere katılınca önce kuğu oluoz sonra dibi kun (admin) ayamıza ekmek yapıştırıyo sonra bizde geceleyin yiyoz kara kedi oluyoz yani biraz karışık bi şey |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Lanetli kediler? Ptsi Ekim 12, 2009 7:01 pm | |
| | Toolga. demiş ki: | Yahu hep katlayım, katılayım diyorum, ama adına bir türlü ısınamadım. Daha karanlık bir şeyler yok mu?  |
buradaki en karanlık grup kara kediler U_U kehanetime göre biz bir sonraki levelde tilki olcaz narutodan bile çok kuyruğumuz olcak U_U sinirlenince mora dönüşcez ve dehşet salcaz U_U mor kara büyünün simgesidir çok severim moru U_U sen gel bize katıl bırak diğer grupları onlar çok cici U_U___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |

| Konu: Geri: Lanetli kediler? Ptsi Ekim 12, 2009 7:09 pm | |
| | SnoK demiş ki: | | Toolga. demiş ki: | Yahu hep katlayım, katılayım diyorum, ama adına bir türlü ısınamadım. Daha karanlık bir şeyler yok mu?  |
buradaki en karanlık grup kara kediler U_U kehanetime göre biz bir sonraki levelde tilki olcaz narutodan bile çok kuyruğumuz olcak U_U sinirlenince mora dönüşcez ve dehşet salcaz U_U mor kara büyünün simgesidir çok severim moru U_U sen gel bize katıl bırak diğer grupları onlar çok cici U_U |
ister istemez katılıyorum tavşanlar çatlaklar fareler şirin ama kara kediler en iyisi |
|
 | |
|