|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: U_U Paz Ağus. 09, 2009 10:01 pm | |
| ne anlama geliyor ? çok sık kullanılıyor... animelerle ilgili mi? |
|
 | |
KumoAme Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 410 Yaş: 16 Lakap: Naruto-kun Teşekkür Edildi: 15 Puanı:: 1676 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Ptsi Ağus. 10, 2009 11:54 am | |
| İfade o U_U bilmiş surat ifadesi.Smiley gibi işte. |
|
 | |
Chaitaymin Onüçler Tarikatı

Rpg: Pukky JiaLin Mesaj Sayısı: 833 Yaş: 16 Teşekkür Edildi: 12 Puanı:: 2075 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Ptsi Ağus. 10, 2009 3:06 pm | |
| yada şöyle diyelim o U ları göz olarak düşün ortadakinide (ben genelde nokta kullanırım...) burun veya ağız gibi... U.U anlamışsındır şimdi  banada hana sormuştu x] onada böyle onlatmıştım ___________________________________  |
|
 | |

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Ptsi Ağus. 10, 2009 4:07 pm | |
| saolun ... cahilliğime verin işte U_U |
|
 | |
Chaitaymin Onüçler Tarikatı

Rpg: Pukky JiaLin Mesaj Sayısı: 833 Yaş: 16 Teşekkür Edildi: 12 Puanı:: 2075 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Salı Ağus. 11, 2009 4:09 pm | |
| :P bende bir zamanlar <3 ne demek bilmiyodum xD mal mal kalıyordum xD ___________________________________  |
|
 | |
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Çarş. Ağus. 12, 2009 5:14 pm | |
|  bilgilerini aktarmışlarr aferim U_U görünüşe göre japon emoticonlarını tanıtma vakti gelmiş U.U ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U |
|
 | |
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Çarş. Ağus. 12, 2009 5:17 pm | |
| ben de çoğo şeyin anlamını bilkmiodumn ma yavaşyavaş üğreniyorumm |
|
 | |
KumoSakuma Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 233 Nerden: Konoha Lakap: Sakuma Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 1332
 | Konu: Geri: U_U Perş. Ağus. 13, 2009 7:44 pm | |
| Ben de <3 ü bilmiyodum "Allam ya bu 3 ne yaa ne bu 3 yaa  " şeklinde kendi kendime konuşmaya başlamıştım hatta gururumu ayaklar altına alıp sormaya yeltendim bi kere son anda vazgeçtim  Sonra nasıl öğrendiğimi hatırlamıyorum ama  |
|
 | |
ysmn.cnr

Rpg: Usagi Fukarinkito Mesaj Sayısı: 110 Yaş: 14 Nerden: Edirne İş/Hobiler: Metal, Bilim Kurgu Filmleri-Kitapları, Cosplay Favori Animeleri: Death Note, Sailor Moon, K-ON! , Kamikaze Favori Karakterler: Amane Misa , Serena Usagi, Lawliet L, Eshter, Ritsu,Yui Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 700 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: U_U Ptsi Ekim 25, 2010 3:50 pm | |
| bende yeni öğrendim ne kadar cahilmişim U_U |
|
 | |

| Konu: Geri: U_U Cuma Mart 11, 2011 2:55 pm | |
| <3 hala anlamıyorum aslında neresi kalbe benziyor  |
|
 | |
|