|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
LordCha

Mesaj Sayısı: 94 Yaş: 21 Nerden: izmit/yuvam akarca Favori Animeleri: Bleach, Shaman King, Naruto, Death Note, Code Geass, Fate Stay Night, Negima Favori Karakterler: Hollow Ichigo, Anna, Saber Altar, Sbaer Lily Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1341
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? Paz Şub. 07, 2010 1:37 am | |
| Bilginize Dragonball'da star tv'de 2003 yılında 70-75.inci bölüme kadar yayınlanmıştı. Güncel birkaç bilgi arasında haftasonları 5.30-7 arası show tv 10-13 yaş altı animeler yayınlıyor. Ayrıca jojo tv'de de yu-gi-oh un yayınlandığınıda eklemek isterim. Pokemonun filmleri ise arada alanya tv de gösteriliyor  |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? C.tesi Mart 13, 2010 8:45 pm | |
| pokemonu tv de görmüştüm geçen ay türkmeneli tv yada ayna tvde çıkıyordu ay savaşçısı da 3-4 sene önce azeri kanalında çıkıyordu. "serena bacı" kelimesi aklımdan hiç çıkmayacak |
|
 | |
Mai-ChaN Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 646 Yaş: 19 Nerden: soor sosayti İş/Hobiler: biyoloji laboratuvarı Favori Animeleri: Death Note, FMA, Blood+, Hellsing, xxxHolic Favori Karakterler: Urahara-san, Hitsugaya, Byakushi xD, Sunako-chan, L, Integra, Kaname-sama, Idol-sempai, Mustangu Taisaa... Lakap: mai-chan işte U.U Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 1844 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? C.tesi Mart 13, 2010 8:54 pm | |
| serena bacı  böyle bişeyin etkisinden kurtulunmaz kolay kolay, insan animeden bile soğur maazallah >.< xD
En son seras tarafından Çarş. Haz. 30, 2010 12:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : kelime hataları onarıldı) |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? C.tesi Mart 13, 2010 9:05 pm | |
| aklıma gelmişken bi ara trt çocukta anime saati vardı. shoujo türü animeler çıkıyordu.(tam bana göre) kaldırdılar sonra  |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? Ptsi Mart 15, 2010 4:00 pm | |
| serena bacı xD koptum yaaa allahım bende bi kere denk gelmiştim bön bön kaldım tam da anlayamadım ne olduğunu demek katletmişler usagiyi xD serena bacııı asadsdsf xD ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
minako Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 198 Nerden: Artık konyaya taşındım Favori Animeleri: Shugo chara Favori Karakterler: Amu,ikuto Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 1506
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? Salı Mart 30, 2010 10:08 pm | |
| Çok ilgimi çekti paylaşayım dedim vampire knight izleyenlerin % 80 inden fazlası matsuri hinoyu erkek sanıyormuş xD |
|
 | |
Dante-kun

Mesaj Sayısı: 41 Yaş: 19 Nerden: İzmir İş/Hobiler: Anime , Manga , Xbox 360 Favori Animeleri: Death Note , Naruto , Bleach , Code Geass , Devil May Cry , Elfen Lied , Angel Beats Favori Karakterler: Dante , Kira , Hollow Ichigo , Itachi Lakap: Dante Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 740 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? Salı Tem. 13, 2010 2:29 pm | |
| Şöyle diyceğim ben tartışma yaratmak istemiyorum sadece kendi görüşlerimi söliycem ; Asosyalik olayına idyotluk denmesini büyük bir şekilde kınıyorum! yani bu insanların kendi seçimi sen başkasının seçimine saygı duymalısın illa senin düşündüğün doğru olcak diye bir şey yok ! Şuan bende aynısını kendim için görerek senin düşüncene saygı duyuyorum ve senin düşüncen hakkında sana bir şey söliyemem ama lütfen başklarının düşüncesine saygı duy sende... hepimizin kendi hayatı ister asosyel oluruz ister sosyal ben şahsen küçüklükten lise 1 e kadar hep asosyel olmuştum 8. sınıf yaz tatilinde bir kaç arkadaşım sayesinde sosyalleştim evet 2 yıl belki hiç birinizin olmadığı kadar çok sosyal oldum ben pc başında 2 dk geçiremiyordum hep dışardaydım... arkadaşlar , partiler , barlar filen ( ehh lise hayatı işte ) ama şöyle bir olay vardiki artık bir nevii Serseri olmuştum yani öyle sabah çıkıp akşam eve sarhoş bir biçimde gelmek... çok afedersiniz p...ok gibi para harcamak sürekli bütün gün barlarda oralarada buralarda sürtmek... Bumu güzel bir şey sizce ? İdyotluk dediğin assosyellikmi güzel yoksa ? ben 2 yıl böle oldum 2 yıl! ve inanın şuan "NERD" Asosyelim! ve daha mutluyum! DAHA MUTLUYUM! yani bu kadar basit... bence böyle ben 2 şeyide yaşadım olunabilcek en sosyal seviyede oldum ve asosyelde oldum ve ben Asosyelliği tercih ettim... Hepinizin bu 2 aşamayıda görüp birinden birini seçmesi lazım arkadaşlar... Karar vermeniz lazım sonra gelip birbirinizle bu konu hakkında tartışın Xunai de seçmiş birini kendi kararını savınıyor ona bir şey diyemem ama gelip böyle bir sitede böyle bir kararı savunman dışardan bakınca inan güzel bir görünüm olmuyor... ben herhangi bir saldırıda bulunmuyorum sadece kendi görüşümü yazdım yanlış anlamayın isterseniz de siliyim mesajımı?
En son Dante-kun tarafından Salı Tem. 13, 2010 4:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? Salı Tem. 13, 2010 3:04 pm | |
| Kişisel polemik olayına girmesek? En azından fikrini beyan edeceksen sadece Xunlai ye değil ortaya söyle, sana zıt düşünen alınır zaten  ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
Xunlai Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 273 Yaş: 18 Nerden: Zindandan tabikide İş/Hobiler: hobi bende çok iş yok neyese tutsaklık işte Teşekkür Edildi: 18 Puanı:: 1568 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Bunları biliyormuydun? C.tesi Ağus. 28, 2010 1:14 am | |
| Ohoooo keşke daha önce atsaydın bu mesajı, kaç zaman geçmiş, unutmuşum ben ne yazmışım-kime yazmışım- derdim neymiş, o kadar da uzun yazmışım ki üşendim okumadım =) Pişmiş aşa su katma lütfen. Gerilim olmasın; ister istemez olur. Yalnız mesajında bir şeye takıldım, sosyallik anlayışı. Senin bana tasvir ettiğin şey sosyallik değil. Dediğin gibi serserilik vs vs. Bir de ne zaman asosyalliğe aptallık demişim ben. Hiç yakışmamış bana. Ebet asasyollik müthiş değildir kanımca, ama bir asosyla olarak biliyorum ki insanı mutlu etmeye yeter. Assosyalliğe aptallık dediğim yeri bir alıntılarsan bana sevinirim. (ö.m, daha fazla pislenmesin ortalık ^^) Bir de belki metnin içinde bahsettiğim asosyallik bir çok aşırı bir aşırılıktır? Not: İçimden bir ses beni ve savunduğum şeyi çok yalnış anladığını söylüyor ama emin olamıyorum. Ben sosyalliği neden savunmuş olayım ki- kendimi sorguluyorum  . ___________________________________  Bendeniz U_U Çocuk bahçesinde uçan süpürgemle atçılık oynarkene U__U | Spoiler: | | | Admin oyun parkına gelirkene çektirmiş U_U o da geldi beraber kumdan kale yaptık *-* |
|
|
 | |
Shinosayi Yukari

Rpg: Shinosayi Yukari Mesaj Sayısı: 61 Yaş: 16 Nerden: Nereye.... İş/Hobiler: Basketbol,Masa Tenisi,Yüzme.... Favori Animeleri: Yazılmıycak kadar çok.... Favori Karakterler: Yazılmıycak kadar çok.... Lakap: Shinigami Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 640 Ruh hali:: 
 | |
 | |
|