| | En sevdiğiniz müzik türü? | |
|
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: En sevdiğiniz müzik türü? Çarş. Eyl. 09, 2009 6:26 pm | |
| Evet, hangi müziği en çok sever ve dinlersiniz ? Birden fazla seçim yapabilir ve oyunuzu geri alabilirsiniz. Oylayın gari  ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Çarş. Eyl. 09, 2009 6:55 pm | |
| anime müzikleri diğer bütün müzik türlerinden daha fazla hoşuma gidiyoU_U |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Çarş. Eyl. 09, 2009 10:11 pm | |
| rock başta olmak üzere hiphop ve rap... linkin parkı da sayarsak evet ben de metal dinliyorum...eee arada bir pop da dinlerim britney falan...beyoncesiz olmaz o zaman r&b de var...last exileın açılış şarkısına bayılıyorum anime müzikleri de... arabesk ?!? kaldı bi |
|
 | |
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 11:05 am | |
| sanırım pop ve arabesk hariç herşey  ___________________________________ はたけカカシ Bu hesap: Ele geçirildii  Kim demişş  benim hesabım ellenemez U_U |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 1:30 pm | |
| En başta tabi ki anime müzikleri. Oyumuda ona verdim.  Ama onun yanında; rock dinlerim, metal dinlerim ama numetal. Numetal dinlerim ama rap dinlemem. Böyle bir karakterim var işte  Anime müziklerindende en çok Naruto nun müziklerini severim. Lakin açılış müziği deyince bence kimse One Piece in açılış müziklerini geçemez. ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
Chaitaymin Onüçler Tarikatı

Rpg: Pukky JiaLin Mesaj Sayısı: 833 Yaş: 16 Teşekkür Edildi: 12 Puanı:: 2075 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 2:13 pm | |
| Anime müzikleri-rock-metal U.U Ben müziğe metal dinleyerek başladım abim sağolsun -.-' ___________________________________  |
|
 | |
Lord Frydae

Mesaj Sayısı: 147 Yaş: 18 Lakap: Lord Frydae Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 1234 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 2:52 pm | |
| alternative rock dan başlayıp black metal e kadar uzanan ksmı dinlerim  Sora anime müzikleri.. Türkçe pop ve rap hiç sevmiorm.. şuanda ikisi de vasat durumda... Ama dinledgm çok nadir parçalar var... Arabeskden tiksinirim...Yabancı rap ve popu az da olsa dinlerim... Bu arada Nariand, Nu metal seviyormuşsun ^^ Nu metal diyince aklma ilk Slipknot gelio  Sora da Linkin Park  |
|
 | |
Nariand

| Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 2:55 pm | |
| Slipknot dinlerimde az dinlerim. Linkin Park dinlerim daha çok. Vee tabi ki numetalin kaşifleri olan koRn dinlerim. Uzuuun yıllardır Manga hayranıyım vs. vs. ___________________________________
|
|
 | |
Lord Frydae

Mesaj Sayısı: 147 Yaş: 18 Lakap: Lord Frydae Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 1234 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 3:07 pm | |
| Güzelll  Ben Slipknot ı çok fazla dinlerim.. Zaten Slipknot ın bateristi Joey Jordison Kornla da çalıyo arada sırada  Korn sağlam grup , Evolution , Coming Undone , Freak on a Leash en sevdgm parçaları  Linkin park da seviyorum ama albüm olarak  Live performanslarını sevmiorum çünkü solistin sesi güzel ama hiç çıkmıo  Çok kısık  Mikrofonun sesini fazla açmasalar gitar sesleri adamın sesini bastracak  Manga ya gelince o da güzel.. En azından Türkiye çapında bakarsak  |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Perş. Eyl. 10, 2009 3:49 pm | |
| ben de küçükken metal dinlerdim hatta metaliccanın kasetleri vardı...metal müziği eşliğinde dans ederdim  büyüdükçe metalden soğudum sadece linkin park falan |
|
 | |
| | En sevdiğiniz müzik türü? | |
|