Eni

| Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Ptsi Ara. 28, 2009 11:00 am | |
| Eskiden gitarsız müzik dinlemezdim geri kalanlara müzikmi derdim , geçen sene yaşadığım ortamı değiştirdim ve şimdi Viva La Electronica yazan bir t-shirtim var Arabesk konusuna gelince aslında arabeskte rock müzik kadar isyankar bir müzik ama sözlerine dikkat etmeyip sadace arkada çalan müziğe önem veriyorsanız o ayrı... |
|
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Ptsi Ara. 28, 2009 6:35 pm | |
| Rockı isyankar olmak için dinleyenler ---> Get out! ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
Nelliel Tu Ibaara

Mesaj Sayısı: 33 Yaş: 19 Favori Animeleri: fairy tail , naruto , bleach , air gear , claymore , death note , elfen lied , vampire knight Favori Karakterler: teresa , yuko chan , L , naruto , temari , shikamaru , kiba , kakashi , jiraiya , miria , jeane , irene , galatea , gray , natsu , loki , ur , mistogan , luxus Lakap: Zepçük,Zepü,Zepu,Zepüğ Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 853
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Ptsi Mart 08, 2010 10:39 pm | |
| anime müzikleri , rock ve metal xD |
|
Gama_Sennin

Rpg: Gamazashi Mesaj Sayısı: 687 Yaş: 20 Nerden: Jigoku'dan *-* İş/Hobiler: Mühendis adayı u_u Favori Animeleri: Full Metal Alchemist Brotherhood - Rurouni Kenshin - Naruto Shippuuden - Death Note Favori Karakterler: Itachi - Light - Archer - Kenshin - Hohenheim - Roy - Jiraiya - Urahara - Masamune - Gennosuke - Teresa - Winry - Okita - Shiki - Undertaker - Muten - Tomoe - Lakap: Gama Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 1602 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? Salı Mart 09, 2010 5:36 pm | |
| | Nelliel Tu Ibaara demiş ki: | | anime müzikleri , rock ve metal xD |
+1 ^^ |
|
Eyelips

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 16 Nerden: İzmir/Aliga İş/Hobiler: Manga Okumak, Film izlemek, Yemek yemek, Müzik Dinlemek :D Favori Animeleri: One piece, HSD Kenichi, Fairy Tail, Naruto, Code Geass, FMA Favori Karakterler: Shanks, Marco, Edward Elric, L, Lelouch, Soul Lakap: Eyelips Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 327 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: En sevdiğiniz müzik türü? C.tesi Tem. 02, 2011 4:08 am | |
| Rock- Metal  En hüzünlü anımda bile rock dinlerim |
|