| | Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri C.tesi Ekim 31, 2009 11:04 am | |
| | Spoiler: | | | Rpg Out:İkotu değil İkutoU_U |
İkuto elini beline koydu,hafifçe esnedi.Bu sıkıcı tavır da neydi böyle? Biraz dolaşmak için çıkmıştı ama kızın biri yaygara kopartıyordu,ne gerek vardı ki? Yoru da hep böyle şeyleri sarardı başına.Uykulu bakışlarını Yoru'ya çevirdi ve tek eliyle geri çekil emi verdi.Oysa Yoru kızdan hoşlanmış gibi duruyordu,dudağını bükerek geri çekildi.Yine de atladıkları bir şey olduğunu biliyordu İkuto.Kıza donuk bakışlarla sordu; -Ne diye çığırtkanlık yapıyorsun? Madem o kadar korkunç, ormana hiç girmemeliydin. Ayrıca farklı birşeyin kokusunu alıyorum.Az önce parlayan bir şeyin...İkuto burununu bir kedi edasıyla oynattı.Hiç şüphesiz ki kristalin kokusunu 50 metre öteden alabilirdi.Zaten bunun için vardı... Önceki karmaşa yüzünden editlenmiştir, rpg ye kattığınız mecburi yorumları spoiler içinde veriniz.Teşekkürler. |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri C.tesi Ara. 05, 2009 11:51 am | |
| Aya bir an duraksadı.Sanki arada geçen bi saniye bile ona saatler geçmiş gibi geliyordu artık.Aya buz kesilmişti.Hava soğuk değildi.Tam tersine çok sıcaktı ama Aya kendini kötü hissetmeye başladı. Çok stresli yıllar geçirmişti. En iyi arkadaşını ve kasabadaki herkesi öldürmüştü. Amacı kristallerden ve sahiplerinden kurtulmaktı.Kasabadan biraz uzaklaşınca kendini sanki tutsaklıktan kurtulmuş gibi hissetmişti.Bu kurtuluş hissettiği üşümedeydi belki bu soğuktan sonra hayatındaki bütün sorunlar gidecekti. Gözününün önünde hayatı film şeridi gibi geçti.Ancak şu anda daha yolun başındayken ölemezdi. İkuto hala beklemeydi. Ne olursa olsun çakısını asla onlara veremezdi. Kristal güçlüydü ve düşman eline geçmemeliydi! Bu kasabanın ormanındaki hayvanlar bile garipti. Ya ebedi kurtuluşu seçicek ya da hayatının sonuna kadar savaşacaktı.Kaşlarını çattı ve bağırmaya başladı; -Nefreeeet! Nefret ediyorum herşeyden! Kristallerden,onu kullananlardan ve Kitsudan! Kristalleri hayatımıza sokup bizi mahveden herşeyden nefret ediyorum! Asla amacına ulaşamayacaksın Kitsu! Beni kandıramayacaksın.Daha önce de yaptım,öldürdüm,yine yaparım.İşin bitti! Aya soluk soluğa kalmıştı.Evet tam olarak yapmak istediği buydu..bu muydu acaba..? Bu kızın söylediklerine karşın İkuto'nun yüzünde anlamsız bir ifade belirdi.... Hikayedeki uyumu yakalamak için yazı kısaltılmış ve editlenmiştir,teşekkürler |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri Paz Ara. 06, 2009 6:04 pm | |
| Kristaller...Onları kullananlar...Kitsu..! A! evet..şu can sıkıcı yaratık. Ama bu köylü kız nerden biliyordu bunları.Öldürmeli miydi,önce kristalini mi almalıydı,yoksa konuşturmak...Ahh.. nefret ediyordu İkuto bu işlerden.Ama hayatı boyunca yaptığı başka birşey olmamıştı ki.Şu cadoloz Ferisia ile anlaşma yapmamış olsa daha iyi olurdu.Acaba onu da mı öldürseydi?...Ne can sıkıcı diye düşündü.Bi de şu kız tarafından tehdit edildi.Ne komik... Ama bu kızın gözündeki alev hafife alınamazdı.Her zaman yaptığı gibi eğlenceli bir oyun oynamak en güzeliydi.Hem vakit öldürmüş olurlardı.Yoru'ya bakıp gülümsedi.Bu kıza yardım etmek belki ilginç birşeyler bulmasını sağlardı.... O sırada Boncuk,saklandığı ağacın arkasından olanları izliyordu.Zavallı sahibinin ne halde olduğunu bilmek de isterdi.İri mavi gözleriyle herşeye tanık olan bu minik kedi Aya'nın yanına dönmekte tereddüt etmişti.Sonuçta tam akrşısında iki büyük kedi daha vardı... ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri Paz Ara. 06, 2009 6:17 pm | |
| İkutonun yüzünde anlamsız bir ifade belirmişti.Bu sözler canını sıkmıştı doğrusu.Kristaller çok farklı amaçlar için kullanılabilirlerdi ama bu kız sadece kötüye kullanmını görmüş olmalıydı. "Kristal sahiplerinden neden nefret ediyorsun?Nefretin tek bir şey yüzünden olmalı.Belki de...Bir ihanet.SEn kristallerin kötü yüzünü görmüşsün." Durakladı.Kızda bir tereddüt gördü.Gülümsedi. "Bir kristal kullanıcısıyım ve de kendimle gurur duyuyorum ben." Yoru ya baktı ve gülümsedi.Kızda tereddüt sürüyordu ve İkuto öğrenmeye ve de eğlenmeye karalıydı. "Pekala,ya şimdi beni öldürmeyi seçersin ya da...sana yardım etmemi.birincisini seçersen işim zor olacak ikincisini sçersn bir arkadaş kazanırsı.HAngisi?" He zaman ki umursamazlığıyla gülümsedi.KIz garip görünüyordu. Ikuto her ne kadar bunları eğlenmek için söylese de içinde gerçeklik payı da vardı.Öğrenmek istiyordu ve istediklerini alrdı.Bunun için sabırlı olmasını da bilirdi ve bu kızda bir kristal olduğunu da biliyordu... "Eeee.Hala cevabını bekliyorum." |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri Paz Ocak 10, 2010 12:44 pm | |
| Aya,diğer insanlarla dahi konuşmaya alış olmayan bir kızdı,ancak karşısında duran yarı insan ondan ani cevaplar bekliyordu.Aya çok gerilmişti bir türlü rahatlayamıyordu.Çalıların arkasında kendisini izleyen boncuk gözüne çarptı.Bir anlığına dikkati dağıldı.İkuto'nun sorusunu duymamıştı. Aslında duymamazlıktan gelmek işine gelirdi. İkuto son derece sakin yapılı olduğundan sadece Aya'nın yüzüne bakıp cevap vermesini bekliyordu. Boş bakışlarını Aya'dan bir saniye ayırmadı. Yüzünde hafif bir tebessüm oldu.Aklından ne geçirdiğini kim bilebilirdi? O sırada Yoru kulaklarını ok gibi havaya dikti. Yüzündeki rahat ifade değişmişti. İkuto'nun omzuna atlayarak kulağına fısıldadı " Efendi Ferisa..." Söyledikleri duyulmadı ancak İkuto'nun yüzünde memnuniyetsiz bir ifade oluşmuştu." Herneyse..yine de şu kadına efendi demeyi kes Yoru. İşimiz bitince yüzüne bir tırmık atmak istiyorum onun." dedi sonra Aya'ya dönerek eski yüz ifadesini takındı ve " Şimdilik gitmek zorundayım Aya,yapmam gerekenler var.Ancak çok yalnız duruyorsun,dikkat et bu orman tehlikelidir ve şu kedicik sana yardım edemeyecek kadar güçsüz.Bir an önce ormandan çıkıp kasabayı bul.Bir gün tekrar görüşeceğiz,sakın ölme,sana yardım etmek isterim doğrusu.." dedi ve Aya'nın şaşkın bakışları arasında aniden ağaçların arasında kayboldu.Siyah bir jaguar kadar atikti.Aslında Aya birşey söylemediğine pişman olmuştu.Çünkü yine yalnızdı.Belki de İkuto denen kişiyle gitmeliydi...Neyse ki Boncuk hala buradaydı... ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |

| Konu: Geri: Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri Paz Ocak 10, 2010 1:39 pm | |
| Ferisa...İkuto ondan nefret ediyordu ama onunla yaptıı anlaşma gereği onunla çalışmak zorundaydı.Bu hiç höşuna gitmiyordu ve buna sadece kişiliği sayesinde katlanıyordu doğrusu. Başka zaman ols Yoru nun haberi onu sinirlendirmezdi ama şimdi...İkuto bir aradaşı olsun istemişti,güvenebileceği bir Ama şimdi gitmek zorundaydı.Kıza veda ederek uzaklaştı.Gitmesi gereken yeri çok iyi biliyordu. "Şimdi kim o kadar yolu çekicek.Ufffffffff"dedi kendi kendine .Aptal yoru Ferisa cadısının kndisine verdiği bu kristali hiç kabul etmemeliydi.Bunları düşünerek Yorunun kafasına bir şaplak attı. "İkutoooooo!Bu acıttı!" "Amaç da buydu zaten.(U_U)" Yo epey uzundu ve İkutonun bir sürü kestirme yola girmesi gerekmişti.Bu yollar birbirinden de tehlikeli yollardı ama İkuto ya vız gelir tırıs giderdi. "Bir kedi gibi güçlü,bir kedi gibi zarif, bir kedi gibi esnek..."İkuto işte buydu.Kedi güçleri sayesinde hiçbir zorluk onu yıldıramazdı.Ama bu az daha bir uçurumdan yuvarlanacağı gerçeğini de değiştirmiyordu.Bu şeyler hep dikkatsizliği yüzünden başına gelird. Ve... Sonunda Ferisa nın mağarası... "İşte geldik Yoru...Ve sakın bir daha ona efendi diye seslenme snin gerçek efendin benim!" Sen benim tek dostumsun.Seni o cadıya kaptıramam... Gelmişlerdi.Tek sorun içeri girmekti. |
|
 | |
| | Binbou Köyü/ Güney Kirika Dağı etekleri | |
|