|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 8:59 pm | |
| Arkadaşlar bari tartışmalarımıza buradan devam edelim.Açıklama bölümünü amacı dışına taşırdık.Aslında sayfalar baya da çoğaldı konuyu kitler belki admin-san bundan sonra rpg ile ilgili yorumlarımızı bu konuya alalım ^^ ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Kara Kedi Lanetli Kediler

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 9:04 pm | |
| | SnoK demiş ki: | aya'nın romanı değil ora behh aya şuanda ormanın çok başında hala köyüne yakın aslında.Köyden çıkıcak yakında orman konusuna gelcekk U_U senin mağra olayını zaten yaşanmış saydığımızı sanıyordum hikayenin içinde bunu yaşayacağını bilmiyordum U_U o halde acele et şu pusulayı kaptandan al karmaşa çıksın ve atayım puka ile seni gemiden huh U_U |
ben o ormanda o mağarada kaplan gücünü aldım ve ayanın bir romanı yoktu bildiğim kadarıyla:D nostaji yaşardım diye düşünmüştüm ben |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 9:12 pm | |
| hemen kak kafama kelime hatalarını,ukelaa kaplan nolcak, huhhh U_U''' tamam yaşa nostaljini tabi ama konuyu da kaçırma.Kaplan gücünü zaten aldın sen pusulayı da al hikayeye odaklan U_U pusulayı alıver sen hikayede bi sonraki mesajında tam o sırada ben puka nın foyasını meydana çıkartaciym U_U ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Chaitaymin Onüçler Tarikatı

Rpg: Pukky JiaLin Mesaj Sayısı: 833 Yaş: 16 Teşekkür Edildi: 12 Puanı:: 2075 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 9:14 pm | |
| Bilmem burada söylenir mi ama Snokku-chan imzandaki Ryuuyu ve Kitsu süper xD ___________________________________  |
|
 | |

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 9:17 pm | |
| benim ormanıma gitmek istememin nedeni beni tanıyan birisi adımı söyleyecek o zamana kadar adımı söylemiyecem |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

| Konu: Geri: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 9:18 pm | |
| ya biraz baştan savma oldu o daha adam akıllısını yapaciğm U_U'' yine de teşekkürler canm.Sen rpgde yazabilirsn az topla ortalığı pukky-chann yardım et banaaaa  uyar seras-chanııı yoksa yoksa yoksaaaa seni tanıyan ? hummmmm peki bakalım ^^ ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |

| Konu: Geri: RPG tartışmalarımız C.tesi Ekim 24, 2009 9:25 pm | |
| beni sadece ormada gezen yaşlı adam tanıyo oda bir köyde yaşıyo şifalı ot için ormana gelmişti sonra bir kaç haydutun elinden kurtarmıştım o zaman tanışmıştık adam kısa boylu kel bir kaç dişi kalmış bitkilerden anlayan bir yaşlı adam |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Paz Ekim 25, 2009 10:00 am | |
| uyarın beni yoksa bir devrimde ben yapicim kaptana aşık oliciyim  taptan ve seras new married  ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |

| Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Paz Ekim 25, 2009 10:52 am | |
| | MX Kengo demiş ki: | | Günlerce süren yolculuk... Çünkü kaptan yaşlı biradamdı ve kendisini koruyamazdı... |
yaşlı adama mı aşık oldun  |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

| Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Paz Ekim 25, 2009 10:53 am | |
| | seras demiş ki: | uyarın beni yoksa bir devrimde ben yapicim kaptana aşık oliciyim taptan ve seras new married  |
gitti güzelim kızıl saçlar ziyan oldu fıstık gibi kız gm olarak buna müsade edemem kesinlikle kaptanı öldürüyorum hemen şimdi  ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
|