SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Perş. Ara. 02, 2010 9:21 pm | |
| arkadaşlar oynamak isteyenler var rpgye bir format atsak mı? daha serbest bir sistemle halka açacağım oyunu,haftasonu ayar çekmeye çalışıcam
___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
Kara Kedi Lanetli Kediler

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Perş. Ara. 02, 2010 9:52 pm | |
| bence format atmayalım hepsini silip baştan başlayalım(format amak ve silip baştan yapmak format mıdır yoksa format nedir) ve konuyu seçimle belirleyelim ve bu sefer bende kötü adam olayım
|
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Perş. Ara. 02, 2010 9:58 pm | |
| talepler tamamen konuyu değiştirmkten yana olursa değiştiririz ama o zaman herkes yeniden karakter yazmak zorunda kalır insanlara haksızlık bu sadece konuyu yamayıp düzelticem herkes istediği yerden istediği şekilde başlıcak hallederim ben yorma kafanı ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
Kara Kedi Lanetli Kediler

Rpg: kengo x san Mesaj Sayısı: 1762 Yaş: 22 Nerden: Vu Mais Je mais Ne Sais Pas Favori Animeleri: avatar hellsing one pieces pokemon digimon Favori Karakterler: sokka alucard monkey d luffy ash ... Lakap: Shinsuke/darth sokka Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 2827 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Perş. Ara. 02, 2010 10:06 pm | |
| o zaman olmuyo ekleme seriler güzel olmuyo baştan yapmak bence en iyisi böylece uzun süre yazmayan karakterler için iyi olur
ve kurallar koyalım 2 hafta yazmayanın üzerine meteor düşsün mesela |
|
SnoK Lanetli Kediler

| Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Perş. Ara. 02, 2010 10:13 pm | |
| hikayeyi bozmicaz yahu genç,deneriz,olmaz sa yenileriz, hazıra su katmayı sevmem,aynı telden devam edicez az daha ekşın katarız,daha faal konular açarız,daha çok konu açarız olmazsa çöpe basarızyok yeni projesi olan varsa onu yaparız ne bileyim yaparız ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: RPG tartışmalarımız Cuma Ara. 03, 2010 12:59 pm | |
| bütün başlıkları silmek mi? aslında pek hoş olmaz gibi ama (aslında şu an iyimserim aya metaru'yu yazarken karamsar bir ruh hali içindeydim.ygs-lys baskısı) yine de yazarım birşeyler. zorla bi problem bulup karamsarlaşırım yine :p şairlerin şiir yazmak için önce aşık olup sonra da özlem çekmesi gibi |
|