kokumu Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 122 Yaş: 21 Nerden: Rüyalarımdan İş/Hobiler: cosplay Favori Animeleri: Elfen lied Favori Karakterler: Lucy,Nyuu Lakap: Sakız Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1315 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Ou Dağı etekleri/Mağaralar Perş. Ocak 28, 2010 12:51 am | |
| Efendim Size önemli birşey getirdiğini söyleyen biri var.
Bakışlarını kaldırdı ferisa.Kocaman salonun içerisine ezik büzük ufak tefek bir kız giriyordu.Tam bir yeni yetmeydi.Muhtemelen hiç birşey bilmiyordu.Normalde olsa kafasını uçurturdu ancak şu dönemde tüm haberlere ve tüm yardımlara ihtiyacı vardı.
Sağ elini çenesinin altına götürdü.Kibirli bir şekilde yüzüne yaslıyor,aynı zamanda da kızı süzüyordu. Küçük elleri küçük ayakları vardı.Muhtemelen beynide ayakları kadar küçük ve işe yaramazdı. Yinede dinleyecek ,ardından kısa ömrünün gözünün önündenfilim şeridi siması ile geçmesine yardımcı olacaktı.
Alev Kızılı gözlerini huzurundaki küçük kıza dikti ve ihtişamlı ve bir okadarda ürkütücü sesi salonda yankılandı:
Umarım rahatsız etmek için iyi bir nedenin vardır.Aksi halde gördüğün bu yüz gördüğün son yüz olacak... |
|
chibi usa Onüçler Tarikatı

Rpg: Chibi Mesaj Sayısı: 313 Nerden: pembe düş dünyasının kapısından Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1584 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Ou Dağı etekleri/Mağaralar C.tesi Şub. 06, 2010 10:14 am | |
| Ufak tefek bir kız çocuğu belirmişti kapıda.Solgun yüzü ve donuk bakışlarıyla Ferisa'ya bakıyordu. Korktuğu her halinden belliydi ama kararlıydı da. Nasıl davranması gerektiğini biliyordu.Biraz titrek sesiyle konuştu; Benn bennnn.... Ben size katılmak istiyorum efendim.
Ferisanın kahkahaları bir anda tüm odayı sarmıştı.Komik bulmuştu bir teklifi.Ciddi bir şey yapmassa kellesinin kesileceğini anlamıştı Chibi. Doruldu ve dikkatini verdi. Azından çıkan bir kaç kelimenin ardından salondaki tüm korumalar kendi istekleri dışında salonda ger geri kaymaya başlamışlardı.Hala Ferisa kendisini dinliyorken ne varsa söylemeli ve ikna etmeliydi.Hiç vakit kaybetmeden devam etti;
Eskilerin en büyük büyücülerinden Ekoninenin yanında çalıştım.Ayrıca çok iyi bir taş toplayıcıyım.Şimdiden üç adet taşım var.Onları size sunuyorum.Biliyorum zaten ihtiyacınız yoktur ama nacizane hediyemi kabul ediniz.Bundan sonra toplayacağım tüm taşlar sizindir. Beni yanınıza alacakmısınız efendi Ferisa?
Ferisa'nın yüzüne bakmaya korkuyordu.Bakışları keskin bir kılıç gibiydi.Yakınına gelince bu kadar zor olacağını düşünmemişti.Bu mağaradan canlı çıkmak zordu.Sonuçta Ferisa'nın karargahına gelip,içeri öylece giriyorsanız sebebiniz onu memnun etmeliydi, ölümü ve ya acıyı göze almıştı zaten.Ancak planlarını gerçekleştirmeden ölmeyi de düşünmüyordu.Ferisa kadar sinsi ve çıkarcıydı.Bir kez daha yutkundu ve zor da olsa gözlerini Ferisa'nın gözlerinden ayırmadı.
En son SnoK tarafından C.tesi Şub. 06, 2010 12:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Eklemeler yapılmış,anlatıma genişlik katılmıştır,teşekkürler) |
|
kokumu Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 122 Yaş: 21 Nerden: Rüyalarımdan İş/Hobiler: cosplay Favori Animeleri: Elfen lied Favori Karakterler: Lucy,Nyuu Lakap: Sakız Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1315 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Ou Dağı etekleri/Mağaralar Perş. Şub. 18, 2010 3:50 pm | |
| Kandan bir buketi andıran kızıl gözlerini küçük kızın üzerine dikmişti ferisa.
Korkuyordu küçük kız.Hissettirmemeye çalışsa da korkuyordu.Korkuyu hissederdi ferisa.Bu insanlarda görmekten zevk aldığı müthiş duygulardan biriydi.İnsanların ondan korkması hoşuna gidiyordu.Titremeleri ,kurbanlık koyunlar gibi.Dünyada bundan daha iyi bir zevk varmıydı acaba? İnsanların zayıflıkları ile beslenmek.Dünyadaki en lezzetli yemekten dahi daha lezziz bir zevk verirdi ferisaya.
Kırmızı gözlerini karşısındaki küçük kızdan ayırıp karar verme aşımasında düşünmeye başladı.
Ekonine...
Tanıyordu o yaşlı bunağı.Çok kez karşılaşmışlardı.Gücü ve bilgisi gerçekten derin ,çok ta zeki bir kadındı.Buna rağmen yaşlı ve geri kafalıydı.Ferisanın yanına katılmak istememiş tarafsız kalmayı tercih etmişti. Şuan dünyada en çok taşı olan kişi muhtemelen eko nineydi. Sonuçta eko nineyi kendi safına çekmek istiyorsa bu sümüklü yeni yetmeyi de yanına almalıydı. Kararını vermişti ferisa küçük kıza doğru kaldırdı dik bakışlarını.
Yüzünde korkutucu ve bir o kadar da soğuk bir gülümseme vardı.
Seni hizmetime almam için bana sadakatini kanıtlamalısın
Üç taşından ikisini ve bir kadeh kanını istiyorum....
Kimse çıtını çıkarmıyordu.Küçük kız şarşırmış ,anlamaya çalışıyordu. Salonun sessizliği arka kapının gıcırdayan sesi ile sona erdi... |
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Ou Dağı etekleri/Mağaralar Perş. Şub. 18, 2010 5:37 pm | |
| Büyük kapı geçidi bugün çok kez açılıp kapanmıştı,ağaç kapının gıcırtısı tüm mağarayı tiz bir sesle boğuyordu.Sessizliğin içinde çınlayan korkunç ses büyük salonda tekrar yankılandı.Bu defa içeri giren davetsiz bir misafir değildi.Çağrılması üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen bu kadar hızlı gelebilecek tek kişi,iki koca kapının arasında belirmişti;İkuto. İnsan üstü kıvrak bedenini bu denli hızlı kullanması Ferisa'nın İkuto da sevdiği tek şeydi. Ukala ve umursamaz tavırlarını görmezden gelebilse ondan iyi bir uşak olabilirdi. Oysa İkuto'nun Ferisa'yı ,ücretini aldıktan sonra bir daha görmemek üzere gitmek istediği her halinden belli oluyordu.Ne bu çatlak kadın ne de korkunç güçleri umrunda değildi. Suratı her zamanki ilgisiz ve isteksiz görünüyordu.Ferisa önemsiz şeyler için rahatsız edilmekten nefret etse de umrunda değildi,çağıran da oydu zaten. Ellerini cebine atmış,kulaklarını oynata oynata öylece duruyordu. Birden önünde ufak bi kız olduğunu farketti,o kadar umursamazdı ki insanları farketmekte bile geç kalıyordu. Kızı üstten aşağı süzdü,böyle bir kızı buraya sürükleyen sebep neydi kim bilir. Ferisa'nın suratından da belli oluyordu sonuç,şanslı kızdı. Burnunu sağa sola oynattı,donuk bakışlarıyla,kendisinden cevap bekleyen Ferisa'ya döndü... ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|