| | Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Paz Ekim 25, 2009 7:39 pm | |
| Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması 1 Şubat 2010 Cevahir AVM Arkadaşlar daha önce de açılmış konu, bahsetmişiz ama icraat göremedim ortada. Bu nedenle Cosplay Türkiye camiası olarak İstanbul buluşması yapalım diyorum. Tamam biliyorum yaz geçti ama olsun, deneyelim biz.  Kesin olarak gelecek olanlar lütfen buraya yazsınlar. Mekan tam olarak belli değil ama muhtemelen Cevahir AVM olur. Hem aşina bir yer, hem de ulaşım problemi olmayacağına inanıyorum. Gün olarak ise yine muhtemelen cumartesi veya pazar günü olur. Yeterli sayıya ulaşırsak buluşalım inş. Buraya geleceğim diye mesaj atmanız yeterlidir. Konuyu sürekli güncellerim. Gelenler; Nariand(Ben) KumoAme hagcountess KumoSakuma Schizophrenic Jeanne Seras DuvarDibi(Admin) Gamma Suigetsu4 Not: Tekrar ediyorum "yeterli sayı" ya ulaşırsak buluşma gerçekleşecektir.  ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
En son Nariand tarafından Ptsi Ocak 11, 2010 5:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi |
|
 | |
Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Paz Ekim 25, 2009 7:49 pm | |
| keşke ama olmazki...gidemem...eskişehirde yapsak |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Paz Ekim 25, 2009 8:04 pm | |
| Bayramda Eskişehir'e gelirsem yapalım  Ama şimdilik İstanbul'dayız.  ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
KumoAme Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 410 Yaş: 16 Lakap: Naruto-kun Teşekkür Edildi: 15 Puanı:: 1676 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Ptsi Ekim 26, 2009 4:05 pm | |
| Cumartesi olursa gelirim. Malum yatılı okul ^^ |
|
 | |
Nariand

| Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Ptsi Ekim 26, 2009 5:59 pm | |
| Tamam adını yazdımdır.  ___________________________________
|
|
 | |
hagcountess

Mesaj Sayısı: 52 Yaş: 26 Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 999 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Ptsi Ekim 26, 2009 10:41 pm | |
| ben de geliyorummm... ee başka gelen yok mu.. bekliyoruz arkadaşlar :) |
|
 | |
Nariand

| Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Ptsi Ekim 26, 2009 10:57 pm | |
| Fiu.  Olduk 3 kişi. Hadi gayret 2 kişi daha yeter bize. De hadi alalım başvuruları ?!  ___________________________________
|
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Salı Ekim 27, 2009 3:42 pm | |
| eğer kasımın sonlarına doğru olursa bende gelirim ama şu iki üç hafta içinde costüm bile anca dikerim :) ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
Nariand

| Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Salı Ekim 27, 2009 5:37 pm | |
| Kostümsüz yanlız. Kostümlü buluşma için de kolları sıvıyacağız tebi ama bu kostümsüz olacak. Geliceksin mi? ___________________________________
|
|
 | |
KumoAme Onüçler Tarikatı

Mesaj Sayısı: 410 Yaş: 16 Lakap: Naruto-kun Teşekkür Edildi: 15 Puanı:: 1676 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması Çarş. Ekim 28, 2009 6:25 pm | |
| Ablamıda yazın  |
|
 | |
| | Cosplay Türkiye İstanbul Buluşması | |
|