ekose Lanetli Kediler

Rpg: Eko Nine Mesaj Sayısı: 488 Yaş: 20 Nerden: i boş ver Teşekkür Edildi: 9 Puanı:: 1909
 | Konu: Blood + The Last Vampire Perş. Ara. 10, 2009 7:25 pm | |
|  Saya ... 16 yaşında yarı insan yarı vampir. 400yıllık vampir yaşamı boyunca o hep16 bir insan olarak tanımlandı.Babası insan Annesi vampiir olan saya aile hizmetkarı kato tarafından büyütüldü.Tüm samuray tekniklerini ileri derecede kavradığında bir organizasyon tarafından vampir avlamak için tokyodaki bir amerikan üssüne öğrenci olarak katıldı. Ancak sayanın bir amacı vardı.Vampirlerin başı olan onigeni bulup yok etmek.Öğrenci üssünde görev yaparken bir gün genaralin kızı vampir saldırısına uğrar.Kızı kurtaran saya babası vampirler tarafından öldürülen bu kızı yanına alacak ve yıllardı bastırmakta olduğu insan yanının su yüzüne çıkması için kendine bir şans tanicaktır.... |
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Blood + The Last Vampire Perş. Ara. 10, 2009 9:46 pm | |
| hiç benzememiş peh... hele death noteun layvakşını neydi öyle >_> hiç beceremiyorlar ne üzücü :/ paylaşıma sağom ekose bi de online izleyebileceğimiz ya da indirebileceğimiz bir link versen iyi olurdu :P ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
ekose Lanetli Kediler

Rpg: Eko Nine Mesaj Sayısı: 488 Yaş: 20 Nerden: i boş ver Teşekkür Edildi: 9 Puanı:: 1909
 | Konu: Geri: Blood + The Last Vampire Cuma Nis. 02, 2010 12:48 pm | |
| ben izlemiştim ama online değil indirip izlemiştim .Koyarım bi ara indirme linklerini yinede animesi kadar iyi değil  |
|
EkpHorA Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 591 Yaş: 21 Nerden: İzmir İş/Hobiler: resim, müzik, edebiyat, cosplay, mitoloji Favori Animeleri: Hellsing Ultimate, Trinity Blood, Kroshitsuji Favori Karakterler: Sir Integra Hellsing, Madame Red Lakap: Cin Ali Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1994 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Blood + The Last Vampire Paz Tem. 25, 2010 8:17 pm | |
| gerçekten anlamıyorum niçin oyuncular seçilirken karaktere uygunluk göz önünde bulundurulmaz o.O acıklı...  |
|