|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ekose Lanetli Kediler

Rpg: Eko Nine Mesaj Sayısı: 488 Yaş: 20 Nerden: i boş ver Teşekkür Edildi: 9 Puanı:: 1909
 | Konu: Adminin gizli web sitesi Perş. Ocak 07, 2010 11:23 am | |
| Lanetli kedilerden biri olarak gezeçrken internette masum masum adminin veb sitesi fark ettim xD http://  .com/ Tam olarak çözemedim ama bu insanlar  adı altında bir dergah kurmuş xD Şüperimiz dergahı yönetenin admin olduğu yönünde u.u Sloganıda :Hem Yatam Hem Yönetem xD |
|
 | |
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi Perş. Ocak 07, 2010 4:53 pm | |
| slogana bakacak olursak o kesin bizim admin xD ama nedense sayfa açılmıyor bende  neyse daha sonra tekrar deneriz U_U ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi Perş. Ocak 07, 2010 5:19 pm | |
| Smileyden dolayı açılmıyor link. Tam adres şudur; http://d u v a r d i b i.com/default.aspx Duvardibi yazısının arasındaki boşlukları silin. Biraz inceledim siteyi ve adminle alakası yok. Arkadaşlar İstanbul/Fatih te DuvarDibi diye bir mekan yapmışlar oranın sitesi.  ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
rei-chan minik fare

Rpg: rei sumomokia Mesaj Sayısı: 222 Yaş: 21 Nerden: Yeşil çay yapraklarnın arasından İş/Hobiler: Çay,anime,gene çay Lakap: Cayişen XD Teşekkür Edildi: 1 Puanı:: 1529 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi Perş. Ocak 07, 2010 5:47 pm | |
|  amanın çok güldüm bizim tembel murat ve dergah yok artık xD ama slogan beni süpelendirdi biraz :P bizim adminden beklenir yani u.u |
|
 | |
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi C.tesi Ocak 09, 2010 3:21 pm | |
| İstanbulda  diye bir yer var onunla alkalıdır muhtemelen  bakmadım ama  adminsamanın izli sitesi derseniz, bikaç anime/cosplay forumunda, makale cosplaytrde bi de peruk sitesinde (sanırıjm kendi hazırlamış) ismi geçiyo herkesi araştırıyorum böyle gizli gizli  |
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi C.tesi Ocak 09, 2010 5:44 pm | |
| |
|
 | |
chibi usa Onüçler Tarikatı

Rpg: Chibi Mesaj Sayısı: 313 Nerden: pembe düş dünyasının kapısından Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1584 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi Ptsi Ocak 11, 2010 11:58 am | |
| |
|
 | |
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi Ptsi Ocak 11, 2010 8:07 pm | |
| lol lol seras yazınca milyonlarca şey çıkıyo ki..adminin nicki fazla sonuç vermiyo ama istemeniz yeter araştırtırım  |
|
 | |
Duvar dibi

Rpg: Ruuyu Kabesei Mesaj Sayısı: 795 Yaş: 25 Nerden: istanbul İş/Hobiler: işsiz xD Favori Animeleri: Naruto,Death note,Elfen lied Favori Karakterler: Kakashi, Kakashi,kakashi Lakap: Duvar dibi Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 2312 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Adminin gizli web sitesi Ptsi Ocak 18, 2010 6:21 pm | |
| |
|
 | |
|