ekose Lanetli Kediler

Rpg: Eko Nine Mesaj Sayısı: 488 Yaş: 20 Nerden: i boş ver Teşekkür Edildi: 9 Puanı:: 1909
 | Konu: Cadılar Perş. Ocak 14, 2010 4:43 pm | |
|
En son ekose tarafından Perş. Ocak 14, 2010 4:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
ekose Lanetli Kediler

Rpg: Eko Nine Mesaj Sayısı: 488 Yaş: 20 Nerden: i boş ver Teşekkür Edildi: 9 Puanı:: 1909
 | Konu: Geri: Cadılar Perş. Ocak 14, 2010 4:45 pm | |
| |
|
ekose Lanetli Kediler

| Konu: Cadılı Animeler Perş. Ocak 14, 2010 4:46 pm | |
| |
|
kuti92

| Konu: Geri: Cadılar Perş. Ocak 14, 2010 7:31 pm | |
| Ne şirin cadılar bunlar :) |
|
HikaruShidou

Rpg: Final Fantasy VIII Mesaj Sayısı: 65 Nerden: istanbul Favori Animeleri: Serial Experiments Lain , Neon Genesis Evangelion , Akira Favori Karakterler: Lain Lakap: Lain-san Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 719 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cadılar Ptsi Eyl. 06, 2010 10:29 am | |
| Beatrice Umineko no Naku Koro ni-When the Seagulls Cry    |
|
SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cadılar Ptsi Eyl. 06, 2010 10:54 am | |
| ilk resim -Yami to Bōshi to Hon no Tabibitodan Lilht ^^ evet evet bence de çok şirin o kadar şirin ki şirinliğini göstermek için üstüne bişey giymiyo (bkz aşmış animeler)
___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|
DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Cadılar Ptsi Eyl. 06, 2010 2:08 pm | |
| doğrusu işin o boyutu da varU___U AMa görünce insanın bunlara cadı diyesi gelmiyo çok tatlılar**-* CAdı deyince böyle yaşlı ve çirkin kadınlar geliyo aklaU___U |
|