<Türkiyenin Cosplay Portalı> |
|
| | Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız | |
| |
| Yazar | Mesaj |
|---|
Meddah

| Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız C.tesi Kas. 27, 2010 3:49 pm | |
| |
|  | | pikku

Mesaj Sayısı: 15 Yaş: 16 Favori Animeleri: Naruto s., D.gray-man, Fairy tail Favori Karakterler: Naruto,Allen Walker,Sebastian,Minato,Hinata,Jiraiya,Natsu,İzaya,Edward Erlick,İchigo Lakap: pikku Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 565 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız C.tesi Ara. 11, 2010 1:14 am | |
| Ben D.gray_man:Allen, Lavi, Naruto:Naruto,Kakashi,Hinata Fairy tail:Natsu Kuroshitsuji:Ciel FMA:Edward*-* En çok istediklerim şimdilik bunlarxD Benzeyeceğim konusunda şüphelerim var ama  |
|  | | KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız Perş. Ara. 16, 2010 3:01 pm | |
| oha süper liste hepsini istiyorum! lol benzersin benzersin azcık uğraşla ^^ |
|  | | pikku

Mesaj Sayısı: 15 Yaş: 16 Favori Animeleri: Naruto s., D.gray-man, Fairy tail Favori Karakterler: Naruto,Allen Walker,Sebastian,Minato,Hinata,Jiraiya,Natsu,İzaya,Edward Erlick,İchigo Lakap: pikku Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 565 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız Perş. Ara. 16, 2010 6:05 pm | |
| Kyaa teşekkürler!>.< Hadi ya*.* Umut ışığı gördüm sanki hemen gaza geldim>.< Yapıcam bir gün+.+ |
|  | | alican

Rpg: Life Savior Mesaj Sayısı: 39 Yaş: 21 Nerden: Denizli İş/Hobiler: Bilgisayar Programcılığı Öğrenci Favori Animeleri: Macross Frontier,Pandorsa hearts,Ouran high school host club,Chrome Shelled Regios,Black lagoon,Busou renkin,Chobits,Claymore,Code geass,D.Gray man,Dears,Fate stay night,Hellsing,Kaichou Wa Maid Sama,Kurokami,Omamori himari,Onegai teacher,Onegai twins,Sekirei,Shaugan no shana,Vampire knight,Ah! My Goddess,Ai Yori Aoshi,Berserk,Chrono Crusade,Elfen lied,Eyeshield 21 ... Favori Karakterler: Lucy,Saber,Rin,Archer,Himari,Lelouch... Lakap: Life Savior Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 569 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız Cuma Ara. 24, 2010 1:19 pm | |
| Ben olsam sanırım FateStay Night taki 1-archer 2-asassian olmak isterdim :) |
|  | | hotaruece

Mesaj Sayısı: 10 Yaş: 13 Nerden: Antalya Favori Animeleri: jigoku shoujo,vampire knight k-on Favori Karakterler: enma ai yuzuki yuuki Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 473
 | Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız C.tesi Şub. 19, 2011 7:41 pm | |
| BEN tabi ki Enma Ai yi yapardım |
|  | | alpcloud

Rpg: AlpCloud Mesaj Sayısı: 3 Yaş: 20 Nerden: Bi yerlerden.. İş/Hobiler: öğrenci Favori Animeleri: Final Fantasy , Naruto , Death Note , Full Metal alchemist ( sadece ismini çok beğenip izlemeye çalştm..) bide.. fairy tail Favori Karakterler: Cloud Strife - Noctis - Sasuke - İtachi Lakap: Cloud-Strife Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 284 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız Çarş. Ağus. 17, 2011 4:33 pm | |
| bu sene izmirdeki cosplay gününde ya //FFXIII versus - Noctis yada // FFVII - Cloud Strife olucm.. :) saçlarm ikisinede benzio .. aynı uzunlukta ve model aynı.. sadece boyamalıyım.. gerçi sarışınım biraz cloud'a benzio ama tabi o civciv sarısı.. :) tiplerimiz de benzio.. cloud la aramızdaki fark sadece bnm gözler yeşil onun mavi bide bnden daha kalıplı tabi..:) sadece kostüm lazım .. Türkiyeye gelmiyo gibi bişey çok zor gelio.. ama uğraşıyorz.. inş olck.. ++ ekleme : Cloud Strife Kostümünün siparişini verdim yaklaşık 3-4 gün içinde gelicek.. gelince durumu sizinle paylaşmak istiyorm bol bol foto koyucm.. :) ++ ekleme 2:) Gelmedi hala kostümm yaa.. |
|  | | | | Yapmak isteseydiniz hangi cosplayı yapardınız | |
|
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|