<Türkiyenin Cosplay Portalı> |
|
| |
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Getsu

Mesaj Sayısı: 428 Yaş: 15 Nerden: Heryerden *__* İş/Hobiler: Anime, manga, cosplay, fotoğraf çekmek, photoshop, bilgisayar oyunları vs. vs. vs. *-* Favori Animeleri: Soul Eater, Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Lovely Complex, Rozen Maiden, Vampire Knight/Guilty, ToraDora!, Elfen Lied <3 Favori Karakterler: Death The Kid, Soul Eater, Naruto Uzumaki, Hitsugaya Toushiro, İtachi Uchiha, Ciel Phantomive, Drocell, Urahara Kisuke, Kuchiki Byakuya, Abarai Renji, Kaien Cross, Zero Kiryuu, İchiru Kiryuu, Kaoru-Hikaru Hiitachin, Sasori, Deidara, Kakuzu, Konan *-* Lakap: Getsubara, Shinku, İNEK é_éKöfte xD Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1121 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Perş. Tem. 29, 2010 5:47 pm | |
| Harika ötesi bir animee *-* Sanırım favori animem bu (!?) *-* Çizimleri, konusu, karakterleri ve müzikleri herşeyiyle müthişş  |
|  | | DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Perş. Tem. 29, 2010 10:55 pm | |
| İzledim ve fangirl ü oldum bu animenin.Tanıtımını yaptığımda daha izlememiştim.
CielSebastianAloisUndertakerDrozellGreel Fangirlüyüm artıgınxD |
|  | | St@rla

Rpg: St@rla Mesaj Sayısı: 26 Nerden: Belçika İş/Hobiler: Cosplay Favori Animeleri: Trinty Blood ve Sailor Moon Favori Karakterler: Esther Blanchett ve Usagi Tsukino Lakap: St@arla Teşekkür Edildi: 3 Puanı:: 986
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Cuma Tem. 30, 2010 8:47 pm | |
| arkadaslar... bunu izlemeniz lazim! http://www.megavideo.com/?v=TSW3IAJ1 Aman Allahim... CIEL VE ALOIS!!!!! Kim dusunurduuuuuuuu  |
|  | | Getsu

Mesaj Sayısı: 428 Yaş: 15 Nerden: Heryerden *__* İş/Hobiler: Anime, manga, cosplay, fotoğraf çekmek, photoshop, bilgisayar oyunları vs. vs. vs. *-* Favori Animeleri: Soul Eater, Naruto, Bleach, Kuroshitsuji, Lovely Complex, Rozen Maiden, Vampire Knight/Guilty, ToraDora!, Elfen Lied <3 Favori Karakterler: Death The Kid, Soul Eater, Naruto Uzumaki, Hitsugaya Toushiro, İtachi Uchiha, Ciel Phantomive, Drocell, Urahara Kisuke, Kuchiki Byakuya, Abarai Renji, Kaien Cross, Zero Kiryuu, İchiru Kiryuu, Kaoru-Hikaru Hiitachin, Sasori, Deidara, Kakuzu, Konan *-* Lakap: Getsubara, Shinku, İNEK é_éKöfte xD Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 1121 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Çarş. Ağus. 11, 2010 11:54 am | |
| Dream-chan Ciel artık benim değil mi? U.U |
|  | | DreamsHive Onüçler Tarikatı

Rpg: Tsukiyomi İkuto Mesaj Sayısı: 1720 Yaş: 16 Nerden: niye soruyosun ziyarete mi geleceksin yoksa?_? İş/Hobiler: var öyle bi kaç tane Favori Animeleri: hepisi Favori Karakterler: piskopat ruhlu tüm karakterlerU_U Lakap: yakuza Teşekkür Edildi: 10 Puanı:: 2928 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Çarş. Ağus. 11, 2010 12:18 pm | |
| İkimizin ortak malı olsun artık |
|  | | Getsu

| Konu: Geri: Kuroshitsuji Çarş. Ağus. 11, 2010 12:22 pm | |
| Ama daha çok benim  |
|  | | Lawliet~

Mesaj Sayısı: 238 Yaş: 15 Favori Animeleri: Hellsing,Death Note, Vampire Knight, Samurai Champloo, Tenjho Tenge, Ergo Proxy Favori Karakterler: Alucard,L.Lawliet, Kaname Kuran, Seras,Mr.Bernadotte, Souichiro Nagi, Aya Natsume, Mugen, Vincent, Re-l Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 944 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Perş. Ekim 28, 2010 4:06 pm | |
| Snok-chan galba bende aşık oldum *-* olmamakta elde değil  Bende izliyorum cok süper *-* |
|  | | SnoK Lanetli Kediler

Mesaj Sayısı: 1718 Yaş: 20 İş/Hobiler: cüzdanıma hurma çekirdeği koydum ben bi kere,olucak!!! Favori Animeleri: hepsi benim hepsi benim *__* Favori Karakterler: siyah saçlıysa getirin,severiz!! Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2964 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Perş. Ekim 28, 2010 4:31 pm | |
| >_________>  padişahdan yeni bir ferman geleeeeee, sebastiana yan gözle bakanların hepsinin başı meydanda vurulaaa ___________________________________  Sabaku NO Kitsune  Ben asla yalnız olmadım Hayatı hep kalabalık yaşadım Ben,kendim,diğerlerim ve katillerim Süsenler sudan nefret eder.Bu yüzden mezarlıkta açarlar; insanların kuru kalplerinde gölgelenmek için.. Sessiz,serin ve ışıksız bir mezarlıktan daha huzurlu bir yer var mı ki açılabilecek.. |
|  | | Lawliet~

Mesaj Sayısı: 238 Yaş: 15 Favori Animeleri: Hellsing,Death Note, Vampire Knight, Samurai Champloo, Tenjho Tenge, Ergo Proxy Favori Karakterler: Alucard,L.Lawliet, Kaname Kuran, Seras,Mr.Bernadotte, Souichiro Nagi, Aya Natsume, Mugen, Vincent, Re-l Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 944 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji Perş. Ekim 28, 2010 4:33 pm | |
| Nayıırr  Seboş'u virmiceeemm cok sevdim onuuğğ T___T |
|  | | Aya Shegyull Lanetli Kediler

Rpg: Aya Metaru Mesaj Sayısı: 1358 Yaş: 19 Lakap: Aya Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2534 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: Kuroshitsuji C.tesi Kas. 26, 2011 3:32 pm | |
| En sevdiğim anime değil ama favorilerim arasında Alucard çakması buluyorum Sebas chanı  Sevilir sayılır. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|