| | ankarada animeci yokmu yaw | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
yusufkun

Rpg: pegasus Mesaj Sayısı: 109 Nerden: ankaradan Favori Animeleri: sailormoon,death note,golden boy,shaman king Favori Karakterler: usagi tsukino, kintaro, L, dr.slump Lakap: zizi ^^ Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 955
 | Konu: ankarada animeci yokmu yaw Salı Şub. 23, 2010 11:16 pm | |
| arkadaşlar ankarada animeciler varsa buluşma ayarlayalım |
|
 | |
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Çarş. Şub. 24, 2010 5:07 pm | |
| Neden bu kadar sığ ve az bilgili bir başlık açtığını anlamayadım işin aslı..bu bir anime forumu değil ilk olarak, cosplay forumu, ankarada animecilerle buluşmak istiyorsan baya kapsamlı buluşmalar yapan siteler var, tavsiyeler verebilirim..
Bu siteden insanlarla buluşmak istiyorsan da daha bilgilendirici bir başlık açabilirsin, tek cümleyle birşeyler çözülmüyor.üyelerin "konum"larına bakabilirdin falan..neyse.. |
|
 | |
Uchiha Onibu

Mesaj Sayısı: 1004 Yaş: 18 Nerden: Yerel Disk C Liyim Ancak İş Nedeni İle D ye Taşındım Favori Animeleri: Naruto Shippuden Favori Karakterler: Sasuke Lakap: Sui Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 2032
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Çarş. Şub. 24, 2010 5:54 pm | |
| AnimeOU Ankarada Bol Bol Yapıyor.Ordakilere Gidebilirsin. |
|
 | |
chibi usa Onüçler Tarikatı

Rpg: Chibi Mesaj Sayısı: 313 Nerden: pembe düş dünyasının kapısından Teşekkür Edildi: 4 Puanı:: 1584 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Salı Mart 02, 2010 4:23 pm | |
| evet bizde pek ankaralı yok galiba xD hepimiz istanbulluyuz benbim bildiğim bi ekose kun var *-* |
|
 | |
Terra-Rossa

Mesaj Sayısı: 12 Nerden: ankara İş/Hobiler: manga çizmek Favori Animeleri: naruto shippuden , D.Gray-man, FMA:brotherhood, VK, Death Note, Rosario+vampire, Soul Eater, Tokyo mew mew ....... Favori Karakterler: lavi - kanda-lucy....... Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 843 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Salı Mart 02, 2010 5:31 pm | |
| ben de ankaralıyım  animeye bayılırrım ve 1 tane cosplay yaptım sadece odaa Soul Eater - Blair  |
|
 | |
floydrose

Rpg: FuKu Mesaj Sayısı: 17 Yaş: 18 Nerden: anGara İş/Hobiler: Bass Guitar Player Favori Karakterler: dante,son-goku, Lakap: FuKU Teşekkür Edildi: 2 Puanı:: 821 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Paz Mart 14, 2010 8:35 pm | |
| terra-rossa ayça senmisin  ehehe  anGara lıyım bende ^^ |
|
 | |
Nariand

Mesaj Sayısı: 2246 Yaş: 18 Nerden: Grand Line Favori Animeleri: One Piece Favori Karakterler: Monkey D. Luffy Lakap: Mugiwara Teşekkür Edildi: 17 Puanı:: 3364 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Paz Mart 14, 2010 8:41 pm | |
| Güzel uydurmuşsun  AnGaara^^ ___________________________________
"Abiler neden daha önce doğar biliyor musun? Ondan sonra doğacak olan kardeşlerini korumak için!" - K.I
|
|
 | |
seras Lanetli Kediler

Rpg: Seras seria Mesaj Sayısı: 1068 Yaş: 19 Favori Animeleri: Hellsing,Dears,pretear, Favori Karakterler: Alucard,Seras,Rem Lakap: Çakma japon, Şişman rambo xD Teşekkür Edildi: 8 Puanı:: 2536 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Paz Mart 14, 2010 9:26 pm | |
| ekose de ankalaralıydı galiba ___________________________________  Telefonummm pert olmuştur -_-" telefonla ulaşan bütün arkadaşlardan özür diliyora T______________T Msn yi deneyin :3 |
|
 | |
yusufkun

Rpg: pegasus Mesaj Sayısı: 109 Nerden: ankaradan Favori Animeleri: sailormoon,death note,golden boy,shaman king Favori Karakterler: usagi tsukino, kintaro, L, dr.slump Lakap: zizi ^^ Teşekkür Edildi: 5 Puanı:: 955
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Ptsi Mart 15, 2010 3:24 pm | |
| :( neden kızıyorsun kirinkirin ben özellikle bu sitedekilerle buluşmak istedim çünkü cosplaycılarla faliyetler düzelleyip eğlenmek istiyorum.Hep buluşmlar istanbulda oluyo kıskanıyorum  ayrıca her üye şehirini yazmıyo buraya yazarlarsa takip edilmesi kolay olur diye düşündüm.Ayrıca bariz buluşma isteyenler işte daha ne yazıp doldurabilirim ki edebiyatmı yapsaydım sevgili arkadaşlar ben şöle böle .......... diye Not: yazın bir buluşma ayarlarsak gelecekler, olmak istedikleri cosplay karakterlerini bana bildirirse onlara kıyafetleri sağlamaya çalışıcam(saç hariç) tabi sözde veremiyorum ^^ |
|
 | |
KirinKirin

Rpg: Hele Hölö Mesaj Sayısı: 1867 Yaş: 19 Nerden: dikiş makinasının ordan sola dön kime sorsan gösterir İş/Hobiler: anime manga cosplay delilik? Lakap: kirin-chan Teşekkür Edildi: 7 Puanı:: 2881 Ruh hali:: 
 | Konu: Geri: ankarada animeci yokmu yaw Ptsi Mart 15, 2010 4:54 pm | |
| kızmadım ya  sanırım asabi anımdaydım o an  sitemzin kadorsu süper tabi herkes buluşmak istiyo *yatta* |
|
 | |
| | ankarada animeci yokmu yaw | |
|